Românul dispărut de 9 zile în Germania a fost găsit! Acesta a fost abandonat de către șoferul care îl ducea în România

Author: Diana Ghita

Românul dispărut în Germania a fost găsit de voluntari

Sursa: Facebook

Un cetățean român a dispărut timp de 9 zile, după ce a fost bătut și lăsat într-o benzinărie de către un șofer de microbuz, în Germania.

Românul dat dispărut în Germania, Ovidiu Daniel Pintilii, a fost găsit de către niște voluntari la 9 zile de când a fost dat dispărut. Acesta a trecut printr-un adevărat coșmar după ce a fost abandonat în mijlocul necunoscutului de către un șofer de microbuz.

De ce a fost românul dat jos din microbuz

Ovidiu a pățit acest necaz chiar de sărbători.

După ce a fost în Austria pentru a-și vizita iubita cu ocazia Crăciunului, acesta a vrut ca, pe 30 decembrie, să plece spre România pentru a sărbători Revelionul cu familia.

Acesta își achiziționase bilet la o firmă de transport românească, plecând acasă cu un microbuz condus de un concetățean. Însă, Ovidiu nu a mai ajuns la destinația finală, întrucât planurile i-au fost dejucate chiar de cel care trebuia să-l ducă acasă.

În microbuz s-a iscat un adevărat conflict între cei doi bărbați, care s-a lăsat cu violență fizică. Furios din cale afară, șoferul l-a dat afară din mașină pe Ovidiu, văzându-și în continuare de drum. Din acest moment, bărbatul a început aventura vieții lui.

„A fost deranjat că microbuzul a plecat înapoi spre Germania, să adune alți călători, bănuim, în loc să meargă direct spre România.

S-a lăsat cu bătaie și a fost abandonat noaptea într-o benzinărie fără pașaport și fără bagaje, cu 50 de euro în portofel și telefonul descărcat. Neștiind limba engleză, a încercat să ceară ajutor în benzinărie”,  explică o voluntară care a luat parte la misiunea de căutare a românului, citată de Digi24.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Elisa a plecat să ducă gunoiul și nu s-a mai întors. Adolescenta în vârstă de 15 ani din Alba a fost dată dispărută

Prin ce a trecut Ovidiu după ce a fost abandonat

Observând că nimeni nu-i putea oferi ajutor, din cauză că nu se putea face înțeles, acesta a fost nevoit să caute ajutor în altă parte.

Însă, având în vedere că benzinăria se afla în mijlocul pustietății, bărbatul a străbătut un drum foarte lung până a ajuns în civilizație, timp în care a fost dat dispărut de către familie.

„Ovidiu a plecat din benzinărie pe jos 17 km până în Hellbrunn. A vorbit cu multe persoane... Unii l-au crezut, alții nu. Cert e că a dormit pe străzi, și-a schimbat hainele cu unele de la tomberoane, nu mai era de recunoscut și nu se mai potrivea cu descrierea noastră”,

a explicat voluntara.

Imediat cum a avut ocazia, primul lucru făcut de către Ovidiu a fost să se ducă la poliție pentru a povesti prin câte a trecut din cauza șoferului care l-a abandonat, depunând plângere împotriva acestuia.

Citește și: Valul de aer polar acaparează Europa! Statele afectate de fenomenele meteo extreme

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.