Romanul Ivan Căuni e dispărut din 27 aprilie! Acesta isi anuntase familia ca se intoarce acasa din Germania

Author: Luiza Stama
Actualizat: 18 iul 2022, 11:46

Romanul, in varsta de 50 de ani este din localitatea Poienile de Sub Munte, Maramures si este disparut din data de 27 aprilie.

Familia lui Ivan Cauni il cauta cu disperare pe barbat, care a disparut in Germania. Oamenii sunt disperati pentru ca nu au mai avut niciun semn de viata de la Ivan Cauni de peste patru luni de zile.

Cand si unde a fost vazut ultima oara romanul

Ultima oara, barbatul a fost vazut in localitatea Bad Saulgau, landul Baden-Wurttemberg din Germania, cand se ducea pe jos la magazin, in data de 27 aprilie, in jurul orei 8:00.

A plecat fara acte, cu suma de 50 de euro pentru cumparaturile pe care le avea de facut.

Ivan Cauni l-a sunat pe cuscrul lui, in aceeasi zi, in jurul orei 9:00 si i-a spus ca trebuie sa-si gaseasca alt muncitor pentru ca el pleaca acasa, in Romania, la sotia lui care era bolnava.

„El dorea sa mearga acasa, in Romania, ca sora mea era bolnava.

Voia sa mearga acasa urgent, dar cum era cu pandemia nu au circulat masinile, a sunat un consatean si i-a cerut un numar de la cineva care face transport. Acea convorbirea a auzit-o si Politia cum spunea ca vrea sa plece ca ii este sotia grav bolnava si spitalele sunt inchise”,
a povestit Maria Serban, cumnata lui Ivan, pentru StiriDiaspora.ro.

Dupa doua ore de la ultimul apel, telefonul romanului nu a mai sunat si, de atunci, nimeni nu a mai stiut nimic de el.

Politia a fost alertata in ziua urmatoare, dupa ce familia a incercat sa dea de urma lui Ivan Cauni si nu a reusit.

Politia l-a cautat pe barbat in spitale, in centrele de arest, au folosit caini antrenati ca sa dea de urma, insa fara niciun rezultat.

" Autoritatile au dat de inteles ca nu este mort si ca a plecat voluntar. Totodata au mai precizat ca nu este un barbat periculos in sensul ca nu a facut nimic rau: nu a furat, nu a omorat, nu a violat", a mai spus

cumnata lui Ivan Cauni, pentru aceeasi sursa.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Familia este disperata si continua sa il caute pe barbat. Ivan Cauni purta pantaloni negri si o jacheta de trening gri. Barbatul lucra la o firma de prelucrare a lemnului.

Familia romanului a facut public un numar de telefon, in speranta ca va putea primi informatii, oricat de mici, despre Ivan.

0040739575714 este numarul familiei sau puteti apela Politia la 112.

Citeste si: Un baiat de 13 ani, din Ialomita, a disparut fara urma, de marti! Cei care au detalii sunt rugati sa sune de urgenta la 112

Citeste si: Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu? Nimeni nu mai știe nimic de ea de mai bine de 3 săptămâni

Citeste si: Valentina, copila de 12 ani cautata azi-noapte de parinti si politie, a fost gasita acasa la iubitul ei, un tanar de 24 de ani

 

Taguri: