Romanul s-a nascut poet! Vezi cum isi vand marfa comerciantii de la mare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:03

Romanul s a nascut poet si a dat fuga pe plaja, la Eforie, ca sa isi puna in valoare talentul.

Nu ai cum sa il ratezi, il recunosti de la o posta. La bustul gol, cu   budigaii in vine si cu sapca pe cap, ca nu cumva sa ii fure soarele ideile, comerciantul e unde nici nu te astepti. Ca vinde porumb, seminte sau gogosi, reclama e tot in versuri.

 

N-avem noi plaja de cinci stele dar avem cu ce ne lauda, plaja noastra e pestrita si suficient de incapatoare pentru toata lumea.

Unde mai pui ca mancarea vine ea la tine pe tava, la cornet sau la galeata, depinde de meniu.

 

Si cum reclama e sufletul comertului, vanzatorii au grija sa isi schimbe de la un sezon la altul poeziile. Iarna le scriu la gura sobei, iar acum vara le striga din toti plamanii pe plaja cat e ziua de lunga.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Si sa nu credeti ca afacerea nu e profitabila. Castigi si un banut, iti mai clatesti si ochii, mai faci si o baie, unde mai pui ca nu ai nici un sef care sa stea cu gura pe tine.

 

La o asa reclama tot se gaseste cineva care sa cumpere, mai ales ca preturile sunt aceleasi de asta vara: 3 lei porumbul, gogoasa si paharul cu bere- asa ca cine nu isi permite sa mearga la restaurant ia masa pe plaja, cu 10 lei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.