Romeo sare la bătaie! Cristina Mihaela intervine. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” duminică, 4 aprilie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 03 apr 2021, 20:00
Romeo sare la bătaie! Cristina Mihaela intervine

O nouă ediție incendiara Puterea dragostei are loc duminică, 4 aprilie, la Kanal D.

Conflictele sunt la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și   Live Video Online pe kanald.ro.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 2 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Ayda face un pas în spate cu Marinescu!

Certuri puternice la Puterea Dragostei

In Gala de duminica, 4 aprilie, a emisiunii Puterea dragostei, vor iesi la iveala detalii halucinante despre anumiti concurenti, care vor genera o serie de noi conflicte.

Ziua de duminică aduce noi conflicte în casa Puterea Dragostei. Aceasta editie se anunță una incendiară și din care nu vor lipsi reproșurile, acuzațiile grave și momentele tensionate. 

Chiar daca ultima perioada a fost extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și în gala de

duminică.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 1 aprilie 2021- A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela Dorobanțu se simte foarte rău!

În galele Puterea Dragostei, concurenții nu ezită să spună tot ceea ce gândesc, chiar dacă asta înseamnă să îi pună într-o situație neplăcută pe colegii lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conflictele sunt la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave. Seya și Romeo intră în conflict în Gala de duminică.

Romeo: "Ești o mahalagioaică, nu ai pic de respect."

Seya: "Tu vorbesti de respect?! Când tu mă faci pe mine la televizor în fel și chip? Tu vorbești?"

Citeste si: Cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei și-a spus adio! Decizia care a luat pe toată lumea prin surprindere. Cine sunt cei doi

In editia de marti, Romeo sare la bataie, moment in care prezentatoarea show-ului Puterea dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu, încearcă să îl calmeze pe concurent.

Cum se vor termina toate aceste conflicte, dar și dacă concurentii vor găsi modalitatea prin care să își rezolve conflictele poți vedea urmărind emisiunea Puterea Dragostei de duminică, 4 aprilie, de la 16:00 și 19:00, pe Kanal D.

Nu rata o nouă emisiune incendiară Puterea dragostei! Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.