Romii din Banat au facut un botez de milioane, LA PROPRIU! Iata LUXUL in care s-au desfatat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:04

Romii din Banat o tin de o saptamana tot intr-o petrecere. Astazi si-au dat intalnire la un botez princiar cum nu a vazut Parisul.

Regele Banatului, Ionelas Carpaci, si imparatul Carasului, Papaiani, sunt de obicei scumpi la vedere. Nu si astazi, cand au fost invitati de onoare la petrecere.

Cum sunt neamuri de vita nobila, romii au venit in doua limuzine albe, imbracati la 4 ace. Bastani cu averi de ordinul milioanelor de euro, romii s-au intrecut in cadouri scumpe.

Copilul crestinat astazi se numeste Rohan si este nepotul lui Murita, un rom de vaza din Timisoara.
Imbracat intr-un costum de matase alb sidef si cu o palarioara de marinar pe cap, micutul a stat cuminte in bratele nasei.

Pentru ca este mostenitorul unei averi importante, bunicul a vrut ca plodul sa primeasca un nume celebru, la fel cu cel al clanului din care face parte.

Romii au vrut ca faima botezului sa lase pe toata lumea cu gura cascata, asa ca au adus in fata palatelor cu turnulete o caleasca aurita trasa de cai.


Trasura de 130.000 de euro ar fi trebuit sa-i transporte pe nasi la catedrala mitropolitana din Timisoara, unde urma sa fie crestinat micutul.

Pentru ca nu aveau aprobare de la politie, romii de matase s-au multumit cu propriile masini de lux. De la biserica paranghelia s-a mutat la restaurantul unui hotel de lux din buricul targului.