Romii din Strehaia, luati pe sus de mascati in saptamana luminata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:28

Nici nu apucase bine sa cante cocosul ca romii din Strehaia s-au trezit cu mascatii la usa. Acolo unde nu au gasit-o deschisa au intrat cu forta.

Luati din asternuturi, romii nu au inteles imediat ce li se intampla in saptamana luminata si de ce politistilor li s-a pus pata pe ei.

 

Administratorii firmelor sunt acuzati ca taiau facturi fictive, aducând statului un prejudiciu de un milion de euro. In timp ce politistii le cautau prin palate probe de tot felul, in fata camerelor de filmat pirandele jurau ca sunt curate ca lacrima.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Revoltati de tupeul oamenilor legii, care ii deranjeaza in zorii zilei, unii si-au varsat naduful pe jurnalisti. In urma descinderilor, politistii au dus la audieri patru persoane, au ridicat  trei autoturisme de lux, în valoare totala de 150 de mii de euro, dar si cateva pistoale.

 

Astfel de perchezitii au avut loc in tot judetul Mehedinti, in cautarea persoanelor date in urmarire. Oamenii legii incearca sa recupereze pe cat posibil datoriile pe care romii le au la Fisc.