Romii din Timisoara fac nunti in post VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 03:00

Nu trece o zi de la Dumnezeu, fara ca romii de matase din Timisoara, proaspat intorsi din strainanate sa nu isi etaleze bogatiile adunate in ultimul an.

Si ce ocazie mai buna ca sa lase lumea cu gura cascata decat o nunta imparateasca. Toata floarea cea vestita a tiganiei a venit din toate colturile lumii sa ii conduca la altar pe Misalba si Elisei, mostenitorii celui mai instarit clan din vestul tarii. O strada intreaga din plin centrul istoric al orasului este acum sub asaltul parangheliei tiganesti. De departe mireasa, in varsta de 15 ani este cea care atrage toate privirile.
Nici nu e de mirare, pentru ca rochia adusa special de la Paris a fost facut facuta la comanda de un designer celebru si a costat o mica avere, aproape 30 000. Nici mirele nu a fost mai prejos, costumul de satin crem l-a costat 11 000 euro si a fost adus direct de la o casa de moda britanica, de unde insusi printul mostenitor se mai imbraca. Atat mireasa cat si mirele au avut propria limuzina de lux, alba si neagra.


Proaspat insuratei fac parte din clanurile care controleaza capitala Banatului si care detin averi impresionante. Bunicul mirelui este Gradu Carpaci, zis Ministrul de Finante, iar mireasa are si ea un parinte celebru printre romi, Stancu Fulgeratorul. La nunta au venit manelisti de seama caci nunta fara lautari nu se poate. Adi Minune si Nicolae Guta au cantat trei zile si trei nopti. Mesele kilometrice au fost pline numai de bunatati.
Bucatarii au pregatit 18 purcelusi la protap, un vitel si platouri uriase incarcate cu fructe de mare si alte delicatese. Doamnele au facut parada modei pe covorul rosu, obisnuit pentru astfel de petreceri. S-au intrecut in rochii stralucitoare si bijutrerii din aur masiv. Nici barbatii nu s-au lasat mai prejos, au imbracat costume de firma si au incaltat pantofi lacuiti. Singurii musafiri nepoftiti la nunta au fost politistii care i-au somat pe nuntasi sa-si parcheze masinile in alte locuri.