Romii din Vanatori au baie comunala din fonduri europene VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 16:35

Bulibasa romilor din comuna Vanatori, judetul Neamt, le-a facut supusilor baie comunala.

De cum s-a dus vestea printre localnici ca vor intra si ei in randul lumii, in fata baii comunale a si tras o caruta cu 8 oameni. Primii care s-au grabit sa prinda o tura la dusul fierbinte au fost flacaii satului. Doar era sfarsit de saptamana! Localnicii s-au obisnut deja sa vina la dusuri. Pirandele au facut mereu coada la cabinele de dusuri. E o zi importanta pentru romii din comuna Vanatori! Pana acum nu au facut baie iarna, e primul sezon rece in care se spala.


Adio, spalat la lighean si rufe intinse pe garduri, la vedere. De acum inainte, romii au masini performante de spalat, si, asa cum o cere obiceiul, hainele lor nu se vor amesteca. Cu alte cuvinte, doamnele isi vor curata fustele separat de pantalonii si camasile domnilor. Baia care le deserveste celor 200 de romi din localitate, a costat aproape 143.000 de euro si a fost construita cu fonduri europene.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.