Romina Gingașu a cumpărat haina de vulpe a Elenei Ceaușescu! Ce nu știe, însă, soția lui Piero Ferrari despre lucrurile care au aparținut altor oameni: „Iei toată energia persoanei respective”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 11 sep 2024, 15:27

Romina Gingașu a cumpărat blana de vulpe a Elenei Ceaușescu

Sursa: Captură KANAL D

Romina Gingașu a intrat de curând în posesia unei haine din blană de vulpe argintie, care a aparținut, în trecut, soției lui Nicolae Ceaușescu, potrivit informațiilor publicate de cancan.ro.

Pentru a achiziționa haina de blană a Elenei Ceaușescu, care este o piesă de colecție, Romina Gingașu a călătorit din Italia în România cu un avion privat. Această haină a fost scoasă la licitație în București acum zece ani, cu un preț de pornire de 1.000 de euro.

De ce a cumpărat Romina Gingașu haina de vulpe a Elenei Ceaușescu

Recent, soția lui Piero Ferrari a avut ocazia să îl cunoască pe cel care a cumpărat haina în 2014 și și-a manifestat interesul de a o achiziționa. Blana folosită pentru confecționarea hainei provine de la o fermă din județul Mureș, deschisă în 1950, iar piesa vestimentară a fost creată special pentru soția președintelui Republicii Socialiste România, Nicolae Ceaușescu.

„Am considerat că este bine ca acest obiect să aparţină unei persoane de cetățenie română şi am negociat cu proprietarul care este de origine israeliană, cu condiţia ca eu sa nu o înstrăinez niciodată ”,

a declarat Romina Gingașu, pentru cancan.ro.

Acest subiect a fost discutat și la emisiunea „Follow, us!”, unde Teo Trandafir nu și-a putut explica cum Romina Gingașu a putut să scoată mirosul puternic de naftalină din haina de blană care nu a mai fost purtată de dinainte de decembrie 1989, când soții Ceaușescu au fost executați.

Citește și: Piero Ferrari și Romina Gingașu, apariție de senzație la premiera filmului „Ferrari”. Stilul lor vestimentar a stârnit criticile creatorilor de modă

Însă Ilinca Vandici a lămurit-o imediat pe colega ei: „O ține la congelator și apoi îi dă cu parfum. Ea se împachetează pe dos și se strânge, se bagă într-o pungă și se bagă la congelator. Nu știu dacă se ține câteva ore sau o noapte întreagă. Mor și moliile și nu mai cade părul, se duce și mirosul de naftalină. Hainele de blană se pun o dată la ceva vreme în congelator ca să se mențină”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Ce nu știe Romina Gingașu despre lucrurile care au aparținut altor oameni

Mai departe, Ilinca Vandici i-a sfătuit pe telespectatori să evite să cumpere lucruri la mâna a doua, întrucât a citit faptul că proprietarii își lasă amprenta energetică asupra respectivelor obiecte.

Ilinca Vandici: „Încercați să nu mai cumpărați lucruri de la anticariat, lucruri care au aparținut unor oameni care au trecut prin niște tragedii. De ce? Se preia energia acelor lucruri, tu o duci cu tine în casă.

Cum a murit Elena Ceaușescu? Horror! Și tu iei toată energia persoanei respective”.

Teo Trandafir: „Dar ea nu purta haina aia atunci, haina era în dulap”.

Citește și: Ultimele ore din viața Ceaușeștilor. Aproape de ora 15:00, Nicolae și Elena Ceaușescu erau uciși în curtea garnizoanei din Târgoviște

Ilinca Vandici: „Nu contează, e a ei, a purtat-o. Ea și-a lăsat amprenta pe haina respectivă”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: