Romina si Andrei Dascalu, confruntare dupa eliminarea Razboinicei de la Survivor Romania 2021. Ce i-a soptit la ureche concurenta

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 16:00
Ce i-a spus Romina lui Andrei Dascalu dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Romina a parasit competitia Survivor Romania 2021 intr-un Consiliu de Eliminare total neasteptat. Cum a reactionat concurenta dupa ce Daniel Pavel a facut anuntul?

Romina este concurenta care a parasit aseara competitia Survivor Romania 2021, insa nu inaintea unui Consiliu de Eliminare de-a dreptul surprinzator deoarece Albert Oprea era propus spre eliminare, insa el a ajuns favoritul publicului si astfel s-a salvat din aceasta postura. Mai mult, Albert a si facut o nominalizare conform regulamentului si l-a ales pe eternul sau rival, Sorin.

Romina a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Ce reactie a avut fata de Andrei Dascalu?

Citeste si: ELIMINARE cu scandal la Survivor Romania 2021! Cine a parasit competitia dupa alte TREI nominalizari surprinzatoare din partea Razboincilor si a Faimosilor

Insa, tot conform regulamentului, cel de pe locul doi in preferintele publicului urmeaza si el sa faca o nominalizare, asa ca cel clasat pe locul secund a fost nimeni altul decat Andrei Dascalu. Razboinicul nici nu se astepta la un asemenea rezultat si a fost foarte mirat cand Daniel Pavel a facut anuntul in cadrul Consiliului de Eliminare:" "Vreau sa

multumesc oamenilor de acasa. Nu ma asteptam, ma asteptam la oricine altcineva, dar sa nu ies pe locul doi, dar ma simt si trist ca trebuie sa votez pe cineva, asta e cea mai proasta parte. Iesind pe locul doi, sper ca am reusit sa imi fac familia si mai mandra. De cand am intrat in competitie, am zis ca votez pe criterii sportive.Toti suntem foarte ok pe partea sportiva si sociala, toti suntem la fel de buni, am avut putin timp, sper din suflet sa nu iasa, iar motivul este ca a adus puncte pana acum.
Au fost aduse cu verigile slabe de la Faimosi. As intreba-o daca se va intari sau va fi folosita ca o strategie a Faimosilor. Acea persoana este Romina."  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andrei Dascalu si Romina, confruntare dupa eliminarea Razboincei de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Musty, declaratii surprinzatoare despre Mellina la aeroport dupa revenirea in tara:"O iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc!"

Asfetl, Andrei Dascalu s-a orientat spre Romina, motivand ca a adus puncte doar pentru ca a jucat cu cele mai slabe concurente de la Faimosi.

Romina nu a comentat decizia lui Andrei in prima faza si a spus ca se astepta oricand sa paraseasca competitia:" "Eu am spus ca in orice moment ma astept sa fiu votata. Nu imi este teama, stiu unde am venit, eu am urmat strategia grupului. Nu am fost asa rea pe traseu, fiecare e liber sa nominalizeze."   

Insa, dupa ce Daniel Pavel a anuntat concurentul eliminat si anume Romina, batalia dandu-se dintre Razboinica si Sebastian Chitosca de la Faimosi, tanara i-a batut obrazul lui

Andrei Dascalu in momentul cand si-a luat la revedere de la el si i-a spus ca trebuia sa se gandeasca mai bine inaine de a face o nominalizare. Andrei a parut foarte stanjenit de observatia Rominei si a declarat ca a facut-o de oaie rau deoarece nu se astepta ca tocmai ea sa iasa din competitie:" "Nu ma surprinde, ma asteptam oricand sa fiu votata. Ma bucur de experienta de aici, daca colegul meu a spus asa, nu am hotarat eu. Nu am luat puncte doar cu Andreea Antonescu, am luat si cu Ana si Elena. Ma bucur de experienta asta si atat," a fost declaratia Rominei.