Romina, un nou atac dur la adresa Mellinei: „Când dorești răul cuiva...” Ce a spus când a văzut-o în lacrimi la Survivor România 2021?

Autor: Amalia Georgescu
Mellina și Romina, concurente Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Războinicii au pierdut și cel de-al doilea joc de imunitate la Survivor România 2021, iar după înfrângere, Mellina nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ce a spus Romina despre fosta ei colegă?

Să piardă și al doilea joc de imunitate al săptămânii a fost o adevărată lovitură pentru Războinicii de la Survivor România 2021, aceștia fiind conștienți de faptul că, în aceasă săptămână, un concurent din echipa lor va pleca acasă. Înfrângerea a fost greu de suportat pentru Mellina, motiv pentru care aceasta a clacat și a izbucnit în lacrimi. Cum a comentat Romina, fosta concurentă din echipa Războinicilor, reacția Mellinei?

Romina, comentariu acid la adresa Mellinei. Ce a spus despre concurenta de la Survivor România 2021?

Romina a considerat că eliminarea ei de la Survivor România 2021 nu a fost una corectă și i-a criticat dur pe colegii care au spus că plecarea ei acasă reprezintă un avantaj pentru echipă. Mellina a fost printre Războinicii care au împărtășit acest gând despre Romina, motiv pentru care fosta concurentă nu o mai poate vedea cu aceiași ochi și a făcut o serie de dezvăluiri despre fața nevăzută a Mellinei.

Citeste si: MOTIVUL real pentru care Andrei Dascalu s-a razgandit si a votat-o in ultimul moment pe Romina! De cine i-a fost frica si pe cine ar fi trebuit sa voteze, de fapt:"Este falsa si fomista..."

După înfrângerea suferită aseară, Mellina a reacționat, aceasta spunând că trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional.

„Mi-e foarte greu sa vorbesc, imi pare rau ca am pierdut si acest joc de imunitate.

Imi pare rau ca nu reusim sa ne concentram la final. Va pleca cineva de la noi, asta este jocul... Nu  sunt foarte bine emotional, nu stiu ce sa zic. M-a consumat.. Trec printr-un moment ciudat. Am mai trecut si o sa mai trec pentru ca stiu ca sunt un om foarte sensibil, de asta scriu muzica, sa scot din mine emotii. Sunt foarte emotiva din orice lucru, soarele asta ma da pe spate, de asta nici nu pot sa imi sutin echipa.
Imi pare rau ca dupa foarte mult timp nu am reusit sa aduc macar un punct, nu mi s-a mai intamplat de foarte mult timp. Asta e Survior, nu stiu ce sa zic, sunt fara cuvinte.”,
a spus Mellina, cu ochii în lacrimi, după ce Războinicii au pierdut și al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lacrimile Mellinei nu doar că nu au impresionat-o pe Romina, ci au determinat-o să o atace din nou pe Războinică în mediul online. 

„Ai spus că plecarea mea este un avantaj și mă acuzai de foarte multe chestii neadevărate. Când dorești răul cuiva, răul se întoarce, nu uita!”, este mesajul pe care Romina l-a postat pe instagram.

Romina nu poate trece peste cuvintele pe care Mellina le-a spus despre ea după ce a fost eliminată, motiv pentru care își dorește ca Războinica să părăsească rapid competiția.

Citeste si: Primele declaratii ale Rominei de la Razboinci dupa ce a ajuns in Romania! Cine are sanse reale sa castige Survivor Romania 2021

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.