Rona, fata in fata cu Albu dupa ce a fost jignita de Iulia: "Rochia ta e un navod sinistru de muste. Te vinzi ieftin, de ce?" Ce trofeu i-a dat Hartner: "Sa se stearga la gura!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:51

Dupa ce Iulia Albu i-a dat trofeul BAU pentru o rochie verde cu flori aplicate pe poale, Rona Hartner si-a facut aparitia in platoul WOWbiz unde a venit cu aceeasi tinuta pentru care a fost criticata.

Mai mult, actrita si cantareata i-a adus fashion editorului Iulia Albu un trofeu: o rola de hartie igienica.


Am un trofeu pentru Iulia, nu am venit sa ma cert cu ea, am venit sa ma impac cu ea. E lasa atitudinea ca nu alearga ea dupa tine prin oras sa iti dea trofeul. Eu am venit cu al meu. Eu ador rochia asta verde si nu am timp sa merg la sala pentru ca tata are metastaza la ficat si stau numai prin spitale.
Asa ca nu tin dieta, nu merg la sala si mananc dulce, asta simt. Tema serii unde am fost era sa romantic in anii 50. Asa m-am dus eu. Cruciulitele de la gat nu le dau jos niciodata, le am de la botez. Poate sa crape Iulia Albu, eu nu le dau jos. Pentru mine au valoare sentimentala si le port mereu. Daca trebuie sa le ascund, le ascund in sutien.
Rochia mi se pare divina, a zis ca florile sunt vomitate, e un termen penal.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Eu fac furori in Franta cu aceasta tinuta.
Eu nu stiu ce e copiat sau nu, nu ma uit. Cand am fost la petrecerea aia, mancasem si bausem si stateam relaxata. Aveam burta. Nu am chef de dieta pentru ca e tata in spital. Cand o sa termin aceasta incercare, ma duc la sala unde ma asteapta toata lumea. Ma duc la tata si stau de vorba si mancam biscuitii si ciocolata, asa ne place. Eu nu am tot hainele din Franta aici, in Romania, nu am cum sa le aduc mereu.
Eu am o razbunare pentru ea, ca sa se stearga la gura: hartie igienica. E in locul trofeului BAU. Asta pentru ca s-a exprimat foarte urat.", a spus Rona Hartner pentru WOWbiz. Vezi intreg dialogul spumos dintre cele doua pe wowbiz.ro!