Rona Hartner a fost sortită eșecurilor în dragoste! Previziunea făcută de Carmen Harra: „Evenimentele majore care i-au marcat viața au fost divorțurile”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 03 dec 2023, 10:36

Ce i-a prezis Carmen Harra Ronei Hartner

Sursa: Captură YouTube; Facebook Rona Hartner

Celebra Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, pe data de 23 noiembrie, din cauza cancerului cu care se lupta de luni bune.

Cu mulți ani în urmă, Carmen Harra i-a propus Ronei Hartner să-i ghicească viitorul, însă aceasta din urmă a refuzat previziunile, fiind de părere că ar fi mai bine să nu afle în avans ceea ce îi rezervă viața. 

Carmen Harra și-a dorit să-i dezvăluie Ronei Hartner ce i se va întâmpla în viitor

Prima întâlnire dintre Rona Hartner și Carmen Harra a avut loc în urmă cu 14 ani, în cadrul unei emisiuni televizate.

Atunci, renumita clarvăzătoare a vrut să-i facă o serie de previziuni actriței. 

„Eu o văd pentru prima dată și o găsesc o persoană foarte frumoasă, foarte talentată și plină de energie, așa cum spuneți voi. Mie îmi place să interpretez numerele sub formă de vibrație și îți dau așa o definiție a persoanei, este codul divin, avem un cod genetic și un cod al divinității personale”,  i-a spus Carmen Harra celebrei artiste.

Rona Hartner a preferat să lase lucrurile să decurgă în ordinea lor firească, așa cum sunt lăsate de către Dumnezeu. De asemenea, artista spunea că sensul vieții tocmai acesta este, misterul. La acea vreme, în viziunea ei, prezentul era cel care conta cu adevărat.

„Nu vorbim despre viitor, te rog din suflet! Vreau să am o surpriză.(...) După părerea mea, Dumnezeu creează ceea ce este nou, nu ceea ce este previzibil sau este deja scris.

Noi dacă suntem prudenți putem să trăim în providență, dacă suntem imprudenți o facem lată.(...)

Pentru mine, astăzi pot să fiu milionară, mâine pot să fiu săracă și dacă trăiesc astăzi viața mea are sens, dacă nu mai trăiesc mâine nu contează”,  i-a răspuns Rona Hartner.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, a impresionat pe toată lumea! Gestul pe care l-a făcut tatăl Ritei la înmormântarea artistei

Carmen Harra a prevestit eșecul din dragoste al Ronei Hartner

Cu toate acestea, Carmen Harra nu s-a putut abține, ținând neapărat să-i dezvăluie Ronei un anumit aspect despre viitorul ei. După un mic calcul, clarvăzătoarea a aflat că viața actriței este marcată de cifra 5, a cărei semnificație principală este eșecul în căsnicie.

„Îți fac o comparație, pentru că spui că ești în lumea filmului, cu Angelina Jolie, care este și ea cifra 5. Unul dintre evenimentele majore care au marcat viața ei au fost divorțurile, deci cine are cifra 5, mai mult ca sigur se confruntă cu acest divorț.(...)

Deci, numărul 5 are nu doar o singură relație karmică într-o viață, ci mai multe, deci la ea există o necăsătorie”,  prevestea Carmen Harra.

În cele din urmă, se pare că previziunea din 2009 s-a adeverit, viața Ronei Hartner fiind marcată semnificativ de eșecuri în dragoste, soldate cu divorțuri. Prima dată aceasta a divorțat de Rocco Sedano, tatăl Ritei, iar mai apoi, când credea că și-a găsit sufletul pereche, pe francezul Herve Camilleri, căsnicia lor s-a destrămat rapid, după doar 3 ani.

Citește și: ,,Partenerul ideal vine în viața ei'' Carmen Harra, despre împăcarea anului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.