Rona Hartner, implicată într-un proces, chiar și după moarte! Regretata artistă a fost citată în instanță la trei luni de la înmormântare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 feb 2024, 14:34

Rona Hartner, implicată într-un proces, chiar și după moarte! Regretata artistă a fost citată în instanță la trei luni de la înmormântare

Sursa: Rona Hartner Facebook

În cele din urmă, verdictul în procesul dintre regretata artistă Rona Hartner și Primăria Municipiului București a fost emis, la trei luni după ce artista a părăsit această lume în urma unei lupte îndelungate cu boala.

Chiar dacă Rona Hartner a obținut câștig de cauză într-un proces similar cu Primăria Capitalei cu aproape cinci ani în urmă, drepturile sale au rămas neîndeplinite pe tot parcursul vieții.

Ronei Hartner i s-a făcut dreptate abia după ce a părăsit această lume

În 2019, Rona Hartner  a câștigat procesul prin care își revendica moștenirea lăsată de tatăl său, Florin Niculae Hartner.

Cu toate acestea, instituția municipală a formulat o contestație împotriva executării silite, împiedicând astfel artista să intre în posesia banilor care i se cuveneau.

Această piedică a persistat până la ultima suflare a Ronei, lăsând-o cu un regret amar și o luptă neîntreruptă pentru drepturile sale financiare.

Citește și: O interpretă de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani. De ce boală suferea "Privighetoarea Gorjului"

Ieri, în data de 26 februarie, judecătorii au emis un nou verdict în procesul Ronei Hartner împotriva Primăriei Municipiului București. De această dată, dreptatea a fost făcută, iar artista a câștigat procesul.

Cu toate acestea, decizia a venit prea târziu pentru ca Rona Hartner să se bucure de ea în timpul vieții. Moartea a intervenit înainte ca artisa să-și vadă perseverența răsplătită și drepturile recunoscute.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată, având ca obiect contestație la executare, formulată de contestatorul Municipiul București, prin Primar General, în contradictoriu cu intimata Hartner Rona.

Respinge ca rămasă fără obiect cererea de suspendare a executării silite.

Respinge ca neîntemeiată cererea de întoarcere a executării silite. Respinge ca neîntemeiată cererea contestatorului privind cheltuielile de judecată. Cu drept numai de apel, în termen de 10 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sectorului 5 București. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 26.02.2024”,

se arată în decizia magistraților.

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o luptă grea cu cancerul

Mereu cu zâmbetul pe buze, Rona Hartner parcă și-a prevestit moartea. Încă din vara anului 2023, actrița își cumpărase loc de veci și o retrăgea pe fiica ei de la școală, pentru a petrece cât mai mult timp cu aceasta. 

Citește și: „Fata îi spune să nu vină”. De ce nu vrea fiica Ronei Hartner să-și vadă tatăl. Sora artistei face dezvăluiri tulburătoare

Rona a murit după lupte grele cu boala, aceasta confruntându-se cu un diagnostic dur: cancerul. Deși a avut perioade mai bune, boala a recidivat, iar organismul vedetei a cedat, în cele din urmă.

Rona Hartner a avut o relație extrem de apropiată cu fiica sa, iar acum adolescenta a rămas orfană de mamă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.