Rona Hartner: "Mie nu mi-e frica deloc. Eu ma simt deja vindecata"

Autor: L.S.

Rona Hartner a sarbatorit Pastele Catolic, impreuna cu logodnicul ei si se pregateste sa inceapa sedintele de chimioterapie. Cum se simte artista.

Rona Hartner a sarbatorit Pastele Catolic, impreuna cu logodnicul ei, iar acum se pregateste sa inceapa sedintele de chimioterapie. In lupta cu cancerul, artista este foarte optimista si spune ca se simte deja vindecata.

Citeste si: Rona Hartner, primele declarații după a doua intervenție chirurgicală: "Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea zile, îmi dă, dacă nu, asta e!"

Citeste si: Lunea Mare. A început Săptămâna Patimilor. Semnificații, obiceiuri. Rugăciuni pentru Lunea Mare

Pozitiva si zambitoare, ca intotdeauna, Rona Hartner spune ca nu ii este deloc frica si ca are multa incredere. "Am foarte multa incredete! Mie nu mi-e frica deloc. O sa incep saptamana asta chimioterapia. Trebuie facuta, nu putem sa ne bazam doar pe har. Eu ma simt deja vindecata, asa ca, daca la urmatorul test de marker tumoral o sa se observe ca nu mai am nimic, probabil ca nu mai am de purtat aceasta cruce."

, a spus Rona Hartner, pe o retea de socializare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artista le-a urat tuturor sa petreaca sarbatori cu bine si a multumit sustinatorilor si prietenilor ei pentru sprijin si ganduri bune.

Citeste si: Rona Hartner are cancer in stadiul trei si va fi operata astazi: "Singura mea frica... sunt cancere care apar in doua saptamani si te halesc in trei luni"

Citeste si: Rona Hartner a dezvaluit ce simptome avea cand s-a dus la spital: semnele care iti arata ca poti avea o tumoare la colon

Vezi cele mai noi Stiri kanal D

 

 

Taguri: