Rona Hartner va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Slujba de înmormântare are loc la ora 12

Author: Laura Macovei
Actualizat: 01 dec 2023, 10:51

Rona Hartner va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Slujba de înmormântare are loc la ora 12

Sursa: Rona Hartner Facebook

Actrița și cântăreața Rona Hartner va fi condusă vineri, 1 decembrie, pe ultimul drum. Cei care au cunoscut-o pe Rona sunt așteptați să îi aducă un ultim omagiu artistei.

Potrivit Rindei, sora Ronei, actrița va fi înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală, iar slujba de înmormântare va avea loc la ora 12. 

Rona Hartner va fi condusă pe ultimul drum. Alături de cine va fi înhumată actrița

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, după ce a fost răpusă de cancer.

Actrița se stabilise în Franța, acolo unde urma și tratamentele pentru a învinge boala nemiloasă. Din păcate, aceasta nu a mai avut nicio șansă, după ce cancerul i-a invadat întregul organism.

Rona Hartner va fi înmormântată vineri, în România, pentru a se odihni „alături de strămoșii noștri”, spune Rinda. Aceasta va fi înhumată alături de tatăl său, dar și de bunicii și străbunicii săi. Astfel, Rona Hartner se va reuni cu familia sa, în Ceruri. 

Citește și: Detaliul pe care nimeni nu l-a știut despre relația dintre Rona Hartner și Herve Camilleri, al doilea soț al actriței. „I-a făcut probleme”

Rona Hartner își cumpărase loc de veci încă din vară

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Rona Hartner parcă a presimțit că lupta ei cu cancerul se apropie de final, iar aceasta nu va mai fi învingătoare. 

Medicii au fost sinceri cu privire la progresul stării sale de sănătate, astfel că actrița regretată și-a achiziționat locul de veci încă din vară. 

„Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier”,

spunea, acum ceva timp, Rona Hartner.

Citește și: Viața Ronei Hartner s-a învârtit în jurul cifrei 5. S-a născut pe data de 5 și a murit pe 23. Ce semnifică cifra 5 în numerologie

Mai mult decât atât, apropiații susțin că și retragerea fiicei sale în vârstă de 15 ani de la școală a fost o decizie luată întrucât actrița a vrut să petreacă cât mai mult timp cu Rita, înainte de a pleca la ceruri. 

Pe 23 noiembrie 2023, Rona Hartner a părăsit această lume după o grea luptă împotriva cancerului. Familia regretatei actriței a fost alături de ea până în ultimul moment, iar Rona Hartner s-a retras către cele sfinte cu același zâmbet pe buze, așa cum a obișnuit pe toată lumea. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.