Ronald Gavril, primele declarații despre relația cu impresara Anamaria Prodan: „Sunt un bărbat asumat”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 08 ian 2024, 12:15

Ronald Gavril și Anamaria Prodan și-au oficializat relația

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

E oficial! Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt cel mai nou cuplu din showbiz, iar pugilistul a făcut primele declarații despre relația dintre el și impresară.

În ultima vreme, Anamaria Prodan a postat diverse poze pe pagina ei de Instagram, în care pare să fie foarte apropiată de  celebrul boxer, Ronald Gavril, cunoscut la nivel internațional. 

Ce declară iubitul Anamariei Prodan despre relația lor

Impresara și-a petrecut sărbătorile în America, împreună cu pugilistul român. Aceasta a postat multe fotografii împreună cu Ronald, din care se poate observa că între cei doi este mai mult decât o frumoasă prietenie.

Având în vedere că fotografiile publicate de Anamaria au împânzit internetul, împreună cu diverse zvonuri, Ronald Gavril a decis să facă declarații prin care să descrie ce este, de fapt, între el și frumoasa vedetă.

„Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea”,  a transmis pugilistul.

Citește și: Ce vârstă are Ronald Gavril, noul iubit al impresarei Anamaria Prodan. Diferența de vârstă dintre cei doi este mai mare de un deceniu

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anamaria Prodan dezvăluie ce este între ea și Ronald Gavril

Sportivul a preferat să fie reținut, încercând să nu dezvăluie prea multe detalii despre relația lui cu Anamaria Prodan.

Acesta a vrut să ofere explicații doar despre colaborarea lor pe plan profesional, spunând că restul lucrurilor țin strict de viețile lor private, despre care nu sunt obligați să dea detalii.

„Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat.

Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal.

Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, a povestit Ronald Gavril, pentru  ProSport.

Deși bărbatul este rezervat în ceea ce privește relația cu Anamaria Prodan, aceasta dezvăluie anumite detalii în mediul online, despre legătura dintre ei.

Pe lângă faptul că postează multe fotografii în care se arată apropiată de el, dar foarte fericită în prezența lui, vedeta adaugă și descrieri precum „The Only One” (unicul), „The real power of a gentelman is in the size of the smile of his lady” („Adevărata putere a

unui domn constă în mărimea zâmbetului doamnei sale”), „My gentelman” (Domnul meu).

Ba mai mult, în urmă cu puțin timp, Anamaria Prodan a postat pe InstaStory o captură de ecran cu articolul în care Ronald a făcut respectivele declarații, iar pe fundal rula o frumoasă piesă de dragoste, intitulată „Totul meu”.

Citește și: Cine este bărbatul cu care s-a afișat Anamaria Prodan, chiar de sărbători! Este un celebru sportiv român

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?