Ronaldo de la Puterea dragostei este noul concurent care a intrat in emisiune sa isi caute jumatatea! CINE este fata pe care o place?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 08 iul 2021, 13:44
ronaldo noul concurent de la Puterea dragostei Foto(4)
Ronaldo, noul concurent de la Puterea dragostei a complimentat toate fetele
Sursa: Captură KANAL D

Cel mai nou concurent, Ronaldo, a facut furori in randul fetelor din casa Puterea dragostei! Pe cine vrea sa cucereasca?

Dupa ce saptamana trecuta Comanici a fost descalificat si a plecat din emisiunea Puterea dragostei, in editia de miercuri din aceasta saptamana, un nou concurent si-a facut aparitia in casa iubirii si a facut furori cu fizicul sau.

Dat fiind ca in cea mai recenta Gala Puterea dragostei, Cutia Pandorei a decis ca nimeni sa nu plece acasa, tocmai pentru deja fusese descalificat Comanici din cauza incalcarii regulamentului emisiunii, fetele nu se mai asteptau ca un nou concurent sa le calce pragul casei.

Astfel ca aparitia spectaculoasa a tanarului Ronaldo le-a surprins placut.

Ronaldo, noul concurent de la Puterea dragostei, care a venit sa isi caute jumatatea!

In editia de miercuri a emisiunii Puterea dragostei, concurentele au fost extrem de incantate de aparitia in cadrul show-ului a unui nou baiat, foarte carismatic si atragator. Chiar de cum a pasit in casa fetelor, chipesul tanar a pus pe jar inimile acestora cu aspectul lui fizic dar si cu felul lui de a fi.

Acesta le-a dezvaluit ca vine din Dorbeta Turnu Severin, are 22 ani si este antreprenor in domeniul imobiliarelor. Curioase sa afle pe cine a pus deja ochii Ronaldo, fetele l-au intrebat daca are un top trei al celor mai admirate dintre ele.

Citeste si: Ronaldo, noul concurent de la Puterea dragostei, dezvaluiri neasteptate! Pe cine vrea sa cucereasca tanarul si ce reactii va starni in casa baietilor!

"Cred ca am top noua! Sunteti frumoase toate n-am ce sa spun! Mi-ar fi greu sa aleg credeti-ma! Eu merg mai mult pe ceea ce simt, dupa ce cunosc o persoana! In momentul de fata simt sa ma uit la tine! Astept sa am o conexiune intre mine si o persoana ca sa pot sa spun, nu ma uit doar la ambalaj! Ca daca e dupa ambalaj n-am ce sa reprosez niciuneia dintre voi!",

a spus Ronaldo.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O alta curiozitate a fetelor din casa Puterea dragostei a fost aceea de a afla daca pe tanar chiar il cheama Ronaldo sau este doar o porecla pentru ca ii place fotbalul.

Iar concurentul a afirmat ca este numele lui real, de care este tare mandru. 

In cele din urma, Ronaldo a invitat-o la primul dans in cadrul emisiunii pe nimeni alta decat Nadia. Astfel, cei doi tineri au inceput sa danseze sub privirile usor invidioasa ale celorlalte fete care parca si-ar fi dorit si ele sa fie in locul Nadiei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 7 iulie 2021 – A doua parte- VIDEO. Un nou concurent intră în emisiune!

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!