Rose Hanbury neagă acuzațiile despre presupusa aventură cu prințul William: „Zvonurile sunt complet false” Situația este tulbure la Casa Regală

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 mar 2024, 15:51

Rose Hanbury neagă acuzațiile despre presupusa aventură cu prințul William: „Zvonurile sunt complet false” Situația este tulbure la Casa Regală

Sursa: Newsner.com

Rose Hanbury se află acum în mijlocul unei furtuni mediatice, deși este cunoscută ca fiind parte a cercului social apropiat al Prințului William și al Ducesei Kate. Rose este acuzată că ar avea o aventură cu William, însă neagă ferm acuzațiile.

După dispariția Prințesei de Wales din vizorul tabloidelor, zvonurile cu privire la principalul motiv al absenței sunt numeroase, iar cel mai recent o implică pe Rose Hanbury, o figură bine cunoscută în cercurile apropiate de Casa Regală.

Rose Hanbury neagă acuzațiile despre presupusa aventură cu prințul William

Ducesa de Cambridge se recuperează acum după operația abdominală, însă presa britanică a intrat la bănuieli.

Prințesa de Wales este subiectul principal al unor zvonuri care circulă în legătură cu presupusele aventuri ale soțului ei, Prințul William. Totuși, Rose Hanbury, presupusa amantă, neagă complet acuzațiile. 

Potrivit Business Insider, ea a subliniat că afirmațiile despre o aventură cu Prințul William sunt "complet false".

Citește și: Probleme pentru Kate Middleton! Armata britanică a eliminat o informație importantă de pe site-ul său, imediat după ce a fost anunțată prezența acesteia la un eveniment

„Zvonurile sunt complet false”, au declarat avocații lui Hanbury pentru publicație. 

Speculațiile despre presupusa ei relație cu Prințul William au apărut în societatea britanică, mai ales după referirile și aluziile făcute în emisiunea lui Stephen Colbert din "The Late Show With Stephen Colbert".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Situația devine din ce în ce mai inconfortabilă pentru familia regală britanică. Cu toate acestea, legăturile lui Rose Hanbury cu familia regală sunt adânc înrădăcinate și respectate. Bunica sa, Lady Elizabeth Lambart, a fost una dintre domnișoarele de onoare ale Reginei Elisabeta a II-a și ale Prințului Philip la nunta lor din 1947.

Primele imagini cu Kate Middleton, după operația abdominală

La data de 16 ianuarie, Kate Middleton a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale și, de atunci, nu a mai fost observată în locuri publice, concentrându-se pe recuperare.

Cu toate acestea, recent, Kate Middleton a fost văzută alături de soțul său, prințul William. Cuplul a fost surprins în weekend-ul anterior într-o piață din apropierea reședinței lor de la țară. Aceasta a fost prima ei apariție publică după intervenția chirurgicală abdominală suferită cu două luni în urmă.

Citește și: Primele imagini cu Kate Middleton după operația abdominală! Ipostaza inedită în care a fost surprinsă cu soțul ei, prințul William

Sâmbătă, persoane din apropierea lui Kate Middleton și Prințului William speculează că cei doi vor dezvălui mai multe detalii despre operația și perioada de recuperare a ducesei în spațiul public.