ROventura ajunge la Comandău, în ultimele zile de iarnă, pentru o aventură de neuitat! Vă arătăm toate atracțiile din perla montană a Covasnei, sâmbătă, 20 martie, de la ora 15:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 mar 2021, 12:00
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu Foto(5)
George Mihai si Andreea Stravoiu, popas in Covasna, la ROventura, sambata, de la ora 15:00

Andreea Stravoiu si George Mihai ajung in Transilvania si va vor prezenta noi destinatii de poveste la Roventura, sambata, de la ora 15:00!

Indragita emisiune "Roventura" va propune in aceasta sambata, 20 martie 2021, de la ora 15:00, la Kanal D, o noua experienta de neuitat, la munte, pe vechea ruta comerciala ce lega pe vremuri, Tara Romaneasca de Transilvania.

Ce vedem sambata 20 martie, in "ROventura"

Andreea si George, prezentatorii emisiunii "ROventura" ajung sambata, la Comadau, intr-o regiune de poveste. Mulți români au ajuns aici, atrași de virginitatea zonei și de faptul că este încă un loc aerisit, departe de aglomerația celor mai cunoscute stațiuni montane.


Pe lângă traseele montane, Comandău ademeneste inca turistii cu peisaje splendide de iarna autentica.
Statiunea Comandău a fost, în ultimii ani, pe buzele tuturor, pentru peisajele sale fabuloase dar și oferta sa bogată în turism de aventură.

Turistii impatimiti ai off-road-ului, pot face ture cu snowmobilul spre Vârful Lăcăuți. Aventura și adrenalina devin hrană pentru suflet, cu fiecare kilometru așternut sub șinele saniei cu motor.

Roventurierii ajung la aproape două mii de metri altitudine, în leagănul munților, iar panoramele cu adevărat minunate aproape că le taie răsuflarea.
Ajunși la stâna de vară, care devine refugiu pentru iubitorii muntelui, pe timp de iarnă, bărbații aprind focul și pregătesc o gustare haiducească, tradițională, pe care Andreea și George abia așteaptă.

Andreea si George va vor prezenta cele mai frumoase atractii din Comadau, perla montană a Covasnei!

Experiența n-ar fi complete dacă n-ar fi popasul acesta, în care să apuci să și guști o parte din tradiția covăsneană autentică. Natura oferă aici hrană pentru suflet, Andreea si George se vor bucura și de hrană pentru trup, din belșug, în compania unor oameni minunați si prietenosi.
Cei doi roventurieri se retrag apoi în vatra satului, si merg la una dintre cele mai nou apărute case de oaspeți din Comandău.

Sorin le-a fost călăuză pe munte și le va fi si gazdă, în locul născut doar din pasiunea lui pentru munte și din dorința de a împărtăși frumusețile zonei și cu alții.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea si George vor ajunge si la o stana turistica din Comadau. Nea Țică e o legendă vie, în zonă. Cunoaște toți munții și codrul îi e frate iar acum își face prieteni după prieteni dintre toți cei care îi calcă pragul stânii turistice. Astfel vizita lor la stână se transformă într-o adevarata lecție de bucătărie pastorala ad-hoc, unde vor asculta cele mai frumoase povesti de viata ale batranului oier.


La intoarcerea spre casa, Adreea si George vor mai face un popas important la planul inclinat din Covasna. Adevărată minune a tehnicii, în prezent distrus de nepăsare, Planul Înclinat poate va deveni cândva un pol de atracție turistică aici, în inima României.

Andreea Stravoiu si George Mihai va prezinta noi aventuri si destinatii de poveste si in aceasta sambata, 20 martie, de la ora 15:00, la Roventura, pe Kanal D!

Citeste si: ROventura ajunge sambata pe plaiuri moldave, la Targu Ocna

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, călătorie de neuitat, pe urmele ”Mărgelatului”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.