ROventura vă poartă pașii la Gura Portiței! Una dintre cele mai fermecătoare limbi de pământ de la Marea Neagră! Haideți să descoperiți un colț de Rai, alături de Andreea și George, sâmbătă, 19 iunie, de la ora 15:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iun 2021, 11:48
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu Foto(7)
ROventura va prezinta sambata, de la ora 15:00, o noua destinatie de poveste
Sursa: Captură KANAL D

Insula Gura Portiței atrage anual mii de turiști vrăjiți de frumusețea plajei, de sălbăticia arealului deltaic și de bucatele pescărești.

Andreea Stravoiu si George Mihai isi vor continua incursiunea in tinuturile de poveste ale Dobrogei si isi vor indrepta pasii catre o alta zona fermecatoare de la malul marii si anume Gura Portitei, unde vin sa isi petreaca vacanta mii de turisti in fiecare an.
Gazdele emisiunii ROventura vor ajunge mai intai la Jurilovca si apoi vor purcede catre Gura Portitei, paradisul Rezervației Biosferei Delta Dunării.

ROventura, sambata, 19 iunie 2021: Andreea si George, calatorie de poveste la Gura Portitei!

Cei doi roventurieri, Andreea si George, vor trece prin portul Jurilovca, unde vor lasa in spate uscatul si vor taia de-a dreptul lacul Golovita, pentru a ajunge a Gura Portitei, o limba de pamant care desparte si uneste parcat in acelasi timp doua lumi de apa.
Aici, Andreea si George vor descoperi un adevarat colt de Rai, satul de vacanta Gura Portitei, unde vor intalni oameni frumosi si generosi, cu mancaruri pescaresti delicioase.

Toti cei care ajung in acest tinut de basm, se simt ca acasa odata ce pasesc pe mirifica insula descoperita inca din anul 1736 si amenajata in scop turistic abia de vreo 20 de ani incoace. Gura Portitei este considerat un adevarat Paradis natural, creat de natura si de om printr-o imbinare armonioasa perfecta, ceea ce a facut sa rezulte unul dintre cele mai frumoase locuri din tara noastra.


In cautarea unui loc de cazare, Andreea si George, se vor desprinde de plaja incantatoare si se vor indrepta catre o insula mai mica traversand un pod ce le leaga si ajung intr-un sat lipvenesc autentic. Zona protejata, Leahova, poate fi admirata chiar de la terasa unitatii de cazare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi roventurieri vor avea parte si de un moment artistic traditional al rusilor lipoveni din Jurilovca, ce va completa tabloul calatoriei lor la Gura Portitei. Dar se vor bucura si de o noua experienta culinara, degustand mancaruri din peste cu specific lipovenesc.
Nu ratati o noua editie ROventura, pe meleagurile de basm ale Dobrogei, prezentata de Andreea si George, sambata, 19 iunie, de la ora 15:00, la Kanal D!

Citeste si: Andreea Străvoiu și George Mihai au ascultat chemarea Mării și au ajuns la Năvodari! Laurentiu Duta, artist celebru, cetățean de onoare și un veritabil ambasador al Dobrogei, le-a fost ghid printre amintirile copilăriei petrecute pe litoral!

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, călătorie în Orașul – Cenușăreasă al litoralului românesc!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.