Roxana a răbufnit după ce Bianca a câștigat sezonul doi "Puterea Dragostei". Ce a spus despre ea?

Autor: Bianca Hriscu

Roxana a răbufnit după ce Bianca a câștigat sezonul doi Puterea Dragostei. Nu s-a mai putut stăpâni și a spus tot ce crede despre ea.

Roxana a răbufnit după ce Bianca a câștigat sezonul doi "Puterea Dragostei". Fosta concurentă s-a declarat dezamăgită de faptul că Bianca a plecat din nou acasă cu marele premiu. 

Citeste si: Roxana de la "Puterea Dragostei" e însărcinată? A făcut anunțul: "Fetiță sau băiețel?"

Roxana a răbufnit după ce Bianca a câștigat sezonul doi "Puterea Dragostei". Ce a spus despre ea?

Fire vulcanică, Roxana spune tot timpul lucrurilor pe nume, iar atunci când ceva nu este pe placul ei, aceasta nu se ferește să sublinieze asta. La fel s-a întâmplat și acum, după ce emisiunea "Puterea Dragostei" și-a desemnat câștigătorii: Livian și Bianca.

Roxana a postat pe contul personal de instagram un mesaj dur după ce s-au aflat câștigătorii sezonului cu numărul doi "Puterea Dragostei". Fosta concurentă a considerat că Bianca nu merita din nou marele premiu. 

"Sunt tare bucuroasă că am plecat din acea emisiune și dezamăgită de oamenii din casă pentru că ați votat acest specimen. Măcar de cereați mai mult pentru el. Știți ce zic. V-a făcut și pe voi. Acum a intrat frasu. Îi manglește și ăla pe alții. Vai de capul vostru, aveți creierul cât un bob de mazăre. Normal ar fi ca în sezonul 3 să nu fie nimeni (frați, surori cu ăștia de am fost la emisiune) sau să reintrăm noi ăștia vechi pentru că se strică treaba boss.

Bă eu mor de râs. Cât de penibil. Aaaa și încă ceva. Măcar de ar zbura ăștia ce dau informații din casă, căci eu am auzit deja fără să vreau n chestii de la oameni de acolo deja concurenți. Proști sunteți unii, făcuți grămadă.", a scris Roxana pe instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Turcu se pregateste sa devina tatic? Iata cum a fost surprins fostul concurent de la "Putere dragostei"!

Roxana, transformare uluitoare! Iata la ce schimbare de look a recurs fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Roxana a fost una dintre cele mai nonconformiste si controversate concurente de la" Puterea dragostei".

Roxana, transformare uluitoare! Iata la ce schimbare de look a recurs. Aceasta a fost o aparitie excentrica si a atras privirile baietilor inca de la intrarea sa in casa, in primul sezon" Puterea dragostei", datorita trupului ei intens lucrat la sala de forta. Roxana a dovedit mereu ca are grija de corpul ei, practicand mult sport.

Fosta concurenta" Puterea dragostei" si-a innebunit sustinatorii cu schimbarile ei frecvente de infatisare, dar si cu hainele sale extrem de sexy, mai ales de cand a venit vara

si tinuta ei preferata este costumul de baie. Roxana are cu ce se lauda: un trup de zeita, la care multe tinere pot doar sa viseze.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei, motiv de sărbătoare! Fosta concurentă, declarație de iubire pentru bărbatul vieții ei!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.