Roxana, atac dur la adresa lui Bogdan Mocanu! "Saracul de tine! Cred ca ar trebui sa-ti faci schimbare de..." Iata de la ce a plecat tot

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 aug 2020, 15:22
Roxana si Mocanu au ajuns din nou la cutite! Foto(6)
Roxana si Mocanu au ajuns din nou la cutite!

Roxana a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea dragostei in primele doua sezoane ale emsiunii.

Roxana fost o prezenta excentrica si a atras privirile multor baieti inca de la intrarea sa in casa, in primul sezon "Puterea dragostei", datorita formelor sale sexy.

Roxana a fost una dintre cele mai contrversate concurente de la Puterea dragostei

In perioada petrecuta in cadrul show-ului matrimonial, Roxana a format un cuplu cu mai multi baieti, mai intai a pus ochii pe Madalin None, apoi s-a indragostit iremediabil de Andy, insa nici relatia lor nu a functionat.

Ulterior, Roxana l-a placut pe Bogdan Mocanu, alaturi de care a format un cuplu frumos, insa cei doi s-au despartit dupa o serie de certuri urate.

Dupa cateva incercari esuate de a-si gasi jumatatea, Roxana s-a indragostit iremediabil de Turcu, pe care l-a chemat in emisiune pentru a-l cunoaste mai bine. Desi au traversat momente extrem de dificile si au fost la un pas de a se desparti definitiv, Roxana si Turcu au decis de fiecare data sa mai dea inca o sansa iubirii lor si sa isi continue relatia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Roxana, fosta concurenta "Puterea dragostei", a atras baietii cu trupul de zeita, la care multe tinere pot doar sa viseze. Roxana si-a innebunit sustinatorii cu schimbarile ei frecvente de infatisare, dar si cu hainele sale extrem de sexy. Tanara a recurs de-a lungul timpului la cateva interventii estetice pentru a arata si mai sexy si a-l impresiona si mai mult pe iubitul ei, Turcu.

Aceasta si-a luat inima in dinti si a decis sa isi puna implanturi mamare si a apelat la cateva interventii la nivelul buzelor. Fapt pentru care a starnit multe controverse.

Citeste si: Ce cadou a primit Roxana de la Turcu în ziua în care au împlinit un an de relație? A dovedit cât de mult o iubește

Citeste si: Roxana, transformare uluitoare! Iata la ce schimbare de look a recurs fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Roxana, atac dur la adresa lui Bogdan Mocanu! "Saracul de tine! Cred ca ar trebui sa-ti faci schimbare de..."

De curand, Roxana a fost extrem de deranjata de comentariile acide si ironice lansate de unul dintre fostii sai iubiti, nimeni altul decat Bogdan Mocanu. Tanarul si-a exprimat parerea despre interventiile estetice la care Roxana a recurs, in timpul unui live pe facebook. Gestul lui Bogdan a suparat-o foarte mult pe Roxana, care, fiind la randul ei o fire vulcanica, nu s-a putut abtine si i-a raspuns fostului ei iubit cu o replica si mai

dura:

Replicile acide ale Roxanei nu s-au oprit aici, aceasta s-a dezlantuit de-a dreptul si continuat sa lanseze comentarii jignitoare la adresa lui Bogdan Mocanu. Fosta concurenta de la "Puterea dragostei" a subliniat din nou faptul ca a recurs doar la operatie de marire a sanilor si la marirea buzelor cu acid hialuronic si nimeni nu are dreptul sa o judece pentru aceste lucruri.