Roxana Buzoiu, mesaj bomba pentru Manuela: "Ne vedem in..."

Autor: A.I.
Actualizat: 03 mar 2020, 14:27

Manuela a avut, recent, o iesire publica. Roxana Buzoiu nu a uitat ce s-a intamplat intre ele in casa "Puterea dragostei" si i-a transmis un mesaj.

"Sa faci asta doar ca sa apari la televizor si sa-ti iei cativa banuti... urat.

Dar lumea smart o sa-si da seama de ceea ce faci tu si chestia asta nu va fi pedepsita. Ne vedem in instanta", i-a transmis Roxana Buzoiu Manuelei.

Manuela a lovit-o pe Roxana Buzoiu in casa "Puterea dragostei" in urma unui conflict. Dupa acest incident, Manuela a fost descalificata, cel putin temporar, de la "Puterea dragostei".

Citeste si: Imagini incredibile cu Daiana de la "Puterea dragostei" inainte de operatiile estetice! Iata cum arata concurenta, in urma cu cativa ani!

Manuela, mesaj bomba pentru Turcu!

Manuela i-a transmis un mesaj lui Turcu, cel pe care l-a acuzat ca i-a pus mana in gat dupa ce ea a lovit-o pe Roxana.

"Turcule, te provoc, dupa ce iesi din casa, sa vii aici in platou, unde sunt eu acum si sa-ti dai peruca jos", i-a transmis Manuela lui Turcu intr-un live pentru WOWbiz.ro.

Manuela a fost una dintre cele mai temperamentale concurente de la" Puterea dragostei".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fernando, prima reactie dupa ce a fost eliminat de la "Puterea dragostei"! Iata ce dezvaluiri a facut tanarul despre adevaratele prietenii din casa!

Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei" a facut ravagii in casa iubirii, inca de cand a pasit in emisiune, starnind multe controverse. Aceasta i-a fascinat pe baieti cu aspectul ei fizic. Primul care a abordat-o pe Manuela a fost chiar Bogdan Mocanu, care o și cunoștea din afara show-ului.

Ca o ardeleanca veritabila, Manuela i-a fascinat pe baieti inca de cand a facut primii pasi in casa "Puterea dragostei", datorita formelor sale voluptoase si a istoricului ei destul de controversat.

Roxana a explodat: "Pe mine nu ma bagati in mocirla asta!"

Acuzatii dure si amenintari la  Puterea dragostei. Sergio are o legatura nefericita cu Turcu si Roxana, iar fata a reactionat extrem de vehement.

Ce se intampla?

"Eu nu l-am vazut pe fratele tau in viata mea! Niciodata nu m-am vazut eu cu el! Ce ati vrut voi sa faceti? De ce ai venit tu? Nu ma bagati pe mine in mocirla asta! Si de ce au facut videoclipul ala? Ca sa ma intimideze pe mine, nu?", a spus Roxana, infuriata.

"Roxana, fratele meu nu a vrut sa se ajunga aici si nu a vrut el sa publice imaginile alea! Alt frate, cel mai mare frate al meu a facut asta! El e mai nervos si a facut asta.

Eu nu as fi reactionat ca el. Vreau sa intelegi asta!", a spus Sergio.