Roxana, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Turcu. Ce i-a transmis?

Autor: Bianca Hriscu
video Foto(4)

Roxana, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Turcu. A vrut ca toată lumea să afle ce simte cu adevărat pentru el și ce planuri de viitor au.

Roxana, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Turcu. În ciuda faptului că cei doi s-au mai certat și chiar au fost pe punctul de a pune capăt definitiv poveștii lor de iubire, acum, foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" se înțeleg mai bine ca niciodată.

Citeste si: Roxana, transformare uluitoare! Iata la ce schimbare de look a recurs fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Roxana, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Turcu. Ce i-a transmis?

După ce au ieșit din emisiunea "Puterea Dragostei", Roxana și Turcu au decis că relația lor mai merită o șansă, iar de atunci și până în prezent, cei doi sunt de nedespărțit. Mai mult decât atât, dacă ar fi să luăm în calcul felul în care se adresează unul altuia, se pare că este doar o chestiune de timp până când cei doi vor forma o familie.

Roxana și Turcu sunt mai apropiați ca niciodată, iar postările de pe instagram sunt cea mai bună dovadă a acestui lucru. În weekendul ce a trecut, cei doi foști concurenți de la "Puterea Dragostei" s-au relaxat la mare, iar Roxana a profitat de ocazie pentru a-i face iubitului ei cea mai frumoasă declarație de dragoste.

"Te iubesc, logodnicul meu frumos!", a scris Roxana pe instagram.

Cu toate că oficial nu au anunțat că s-au logodit, de ceva timp, Roxana nu ratează nicio ocazie să spună despre Turcu că este logodnicul ei, astfel că nu ar fi exclus ca cei doi să dea vestea cea mare în viitorul apropiat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana de la "Puterea Dragostei" e însărcinată? A făcut anunțul: "Fetiță sau băiețel?"

Roxana a răbufnit după ce Bianca a câștigat sezonul doi "Puterea Dragostei". Ce a spus despre ea?

Roxana a răbufnit după ce Bianca a câștigat sezonul doi  Puterea Dragostei. Nu s-a mai putut stăpâni și a spus tot ce crede despre ea.

Roxana a răbufnit după ce Bianca a câștigat sezonul doi" Puterea Dragostei ".Fosta concurentă s-a declarat dezamăgită de faptul că Bianca a plecat din nou acasă cu marele premiu. 

Fire vulcanică, Roxana spune tot timpul lucrurilor pe nume, iar atunci când ceva nu este pe placul ei, aceasta nu se ferește să sublinieze asta. La fel s-a întâmplat și acum, după ce emisiunea" Puterea Dragostei" și-a desemnat câștigătorii: Livian și Bianca.

Roxana a postat pe contul personal de instagram un mesaj dur după ce s-au aflat câștigătorii sezonului cu numărul doi "Puterea Dragostei". Fosta concurentă a considerat că Bianca nu merita din nou marele premiu. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Roxana si Turcu, in ipostaze tandre! E dovada suprema ca sunt din nou un cuplu! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.