Roxana Ciuhulescu, SFATURI pentru femeile la volan: "Fetelor, sus pe tocuri"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

Mare dilema au de rezolvat doamnele si domnisoarele cand se aseaza la volan: ce sa aleaga, moda sau confortul? Roxana Ciuhulescu a gasit, totusi, solutia.

Iata cat de bine sofeaza chiar daca poarta pantofi cu toc! Desi nu e tot timpul comod, dupa cum recunoaste chiar ea: „Simt ca gleznele si gambele imi sunt incordate pentru ca piciorul nu are timp sa se relaxeze.” Cand vine vorba despre masini, Roxana Ciuhulescu are raspunsul la orice intrebare. Iar condusul cu tocuri prin traficul aglomerat din capitala este ca o frectie la picior de lemn pentru ea.

Dupa ce am admirat Micul Paris aglomerat, am poposit chiar in inima orasului. La volan, desigur! Atentie, caci povestea pantofilor folositi la sofat, nu este una deloc frumoasa. De ce? Ne spune chiar ea: „ Sunt tocurile facute praf!

Bun! Acum ca ati vazut ce pot pati niste tocuri sexy atunci cand sunt folosite la altceva decat dans sau mers pe strada, Roxana pune punctul pe „I”: „ Eu intotdeauna o sa recomand, desigur, un pantof sport la condus! ” Nu va speriati, tocurile raman o varianta, insa, cu restrictii bine stabilite.



##VIDEO105330##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Daca nu este un pantof sport si este unul elegant, macar sa fe un pantof care sa aiba talpa subtire si sa aiba un toc de maxim 4-5 cm! ”, ne recomanda specialista in condus. Si daca cineva mai are vreo nelamurie, Roxana clarifica tot: „Tocul se poate agata foarte usor in covorasele din masina si scade reactia de franare, atunci cand esti fortat sa franezi”.

N-o sa va vina sa credeti ce urmeaza! Acum, plimbarea a fost cu „sufrageria pe roti”, asa cum o numeste ea, insa, cand vine vorba de sofat, Roxana are multe alte surprize ascunse in portofel. „ Sa zic asa, aceasta(n.r. „sufrageria pe roti”) e un fel de trontineta pentru mine ”.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.