Roxana Ciuhulescu, SOCATA de moartea lui Adrian Iovan: "Cer senin, imi va fi dor de tine!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:45

Invitata la "Draga mea prietena", Roxana Ciuhulescu s-a declarat socata de moartea lui Adrian Iovan.

"Este normal sa ne intristeze, si ce s-a intamplat aseara este de-a dreptul revoltator. Dumnezeu sa il odihneasca pe Adrian Iovan! L-am cunoscut, mi-a fost prieten. Ore in sir am stat la televizor si nu am conceput ca, pana la urma, a murit. Am inteles ca 2 ore a fost lucid, ca a vorbit, dupa care probabil a intrat in hipotermie. Este foarte trist ce se intampla si ma mir ca in secolul 21, cand avem telefoane de ultima generatie, nu au putut fi localizati si depistati mai devreme si au fost lasati sa moara acolo, in camp".



Roxana Ciuhulescu a mai spus ca nu crede ca accidentul s-a produs din cauza unei erori de pilotaj, deoarece Adrian Iovan avea experienta si era unul dintre cei mai buni piloti ai Romaniei.

"Cunoscandu-l, si tinand cont de faptul ca Adrian Iovan a fost unul dintre cei mai buni piloti ai Romaniei, eu sincer cred ca s-a intamplat ceva cu acel aparat. Era desigur un aparat bimotor, cred ca unul dintre motoare a cedat, probabil a cedat si al doilea.
A murit, dar a salvat alte vieti".

Urmariti momentul in materialul de mai jos:
##VIDEO99257##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.