Roxana Ciuhulescu, ZAMBET de MILIOANE. Uite cum isi intretine diva dantura pefecta!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:53

Pe langa faptul ca este vedeta cu cele mai lungi picioare din Romania, Roxana Ciuhulescu mai are si un trup lipsit de cusur si un zambet de Hollywood!

Nu va ganditi ca este floare la ureche sa arati asa! De exemplu, pentru a avea o dantura perfecta Roxana se duce intr-una la medicul dentist. O echipa" D-Paparazzi" a insotit-o in…”camera terorii”. Vedeta are deja un zambet de Hollywood, dar ca sa si-l mentina viziteaza destul de des cabinetul de stomatologie. Are curaj sau o ia tremuratul cand stie ce-o asteapta?

Fiti pe pace! Atmosfera este cat se poate de relaxata.

Ii cam plaace Roxanei sa se dea pe mainile medicului dentist, mai ales cand el vine cu propuneri ingenioase. De exemplu, a gasit solutia pentru scrasnitul dintilor: botoxul.

Frumoasa Roxana Ciuhulescu are 36 de ani si arata parca mai bine ca niciodata. Vedeta isi doreste, insa, sa redevina mama pentru a doua oara, mai ales ca fetita ei o intreaba frecvent cand ii face o surioara.

##VIDEO130035##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.