Roxana de la ex Trident: "Fetita mea e un copil terorizat de tata"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 00:00

Judecatorii au decis ca fetita ei, Oana, in varsta de 5 ani, sa fie incredintata tatalui.

Roxana, fosta componenta a trupei Trident a trait astazi, poate, una dintre cele mai negre zile din viata ei. Tanara a fost departe de fiica ei chiar in ziua in care micuta a implinit cinci ani.

Cantareata l-a rugat pe tatal fetitei sale, Marcel Sarbu, sa organizeze o intalnire in oras pentru a-i inmana un cadou. Acest lucru chiar s-a intamplat. Marcel Sarbu, fetita lor Oana, avocatul acestuia si doua bone au venit la intalnirea cu Roxana.


Paparazzi" WOWbiz" au surprins intreaga scena. Atmosfera a fost extrem de tensionata. Nu a durat mult si intalnirea s-a transformat intr-un conflict intre cei doi parinti, desfasurat chiar sub ochii micutei. Marcel Sarbu si-a luat fetita si a plecat, iar Roxana nu a paucat nici macar sa ii dea cadoul fiicei sale.

Vezi AICI intreaga scena!

" Acest copil trece printr-o trauma.
Este strigator la cer ca un copil atat de mic trebuie sa gestioneze problemele noastre. M-a durut ca nu am fost lasata sa-mi tin copilul la piept, sa-mi tin fata in brate
" a declarat mahnit Roxana in platoul "WOWbiz" adaugand ca va face tot ce ii sta in putinta ca sa reobtina custodia copilului.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/roxana-7d0f42afbeffed360f1c9db53b9ae3f6.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/roxana-3-d8e3812ac92cd2db984651e7da1e6b2e.JPG

 

Taguri: