Roxana de la "Puterea Dragostei" a făcut anunțul pe instagram:"S-a schimbat tot în viața mea..."

Autor: Amalia Georgescu
Roxana Buzoiu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Roxana, fosta concurentă de "Puterea Dragostei", a postat pe contul personal de instagram un clip video care i-a surprins pe urmăritorii ei. Ce anunț a făcut?

Roxana, cea mai nonconformistă fostă concurentă de la Puterea Dragostei, și-a obișnuit prietenii virtuali cu postări care să nu îi ascundă adevărata personalitate. Roxana Buzoiu nu se ferește să le arate urmăritorilor de pe instagram cum este în realitate, motiv pentru care cea mai recentă postare a ei i-a bulversat pe cei care o urmăresc de mai multă vreme în mediul online.

Ce anunț a făcut Roxana de la "Puterea Dragostei" pe instagram?

De când a ieșit din emisiunea Puterea Dragostei, Roxana a fost foarte vizibilă în mediul online. Dacă în trecut posta mai mult fotografii sau clipuri video care să îi ajute pe urmăritorii ei să o cunoască mai bine, în ultima perioadă, fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a concentrat mai mult pe activitatea profesională, postările ei fiind, în mare parte, parteneriate cu anumite branduri pe care Roxana le promovează.

Citeste si: Roxana, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Turcu. Ce i-a transmis?

Acum, Roxana Buzoiu și-a surprins prietenii de pe instagram cu un clip video complet diferit de cele pe care le încărca pe instagram până acum. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a filmat în mașină, în timp ce asculta muzică clasică. Evident, postarea ei a stârnit uimirea prietenilor virtuali, având în vedere că Roxana ascultă, în general, muzică mult mai ritmată, fiind cunoscut faptul că aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a se distra și a dansa. 

Citeste si: Roxana, transformare uluitoare! Iata la ce schimbare de look a recurs fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Hai că s-a cam schimbat tot în viața mea. Până și genul muzical.", a fost mesajul pe care Roxana l-a postat pe instagram, în dreptul filmulețului încărcat la story.

Vara ce a trecut a fost una plină pentru Roxana Buzoiu. Aceasta a fost implicată în mai multe proiecte, folosindu-și contul de instagram nu doar pentru a ține legătura cu prietenii virtuali, ci și pentru a câștiga din promovare.

Dacă în plan profesional îi merge foarte bine și în relația cu Turcu lucrurile par să se îndrepte în direcția potrivită, cei doi fiind surprinși de mai multe ori în ipostaze tandre.

Citeste si: Roxana Buzoiu, foc și pară pe Bogdan Mocanu! Reacții acide la adresa câștigătorului Puterea Dragostei sezonul 1: ”Cred că ar trebui să-ți faci o schimbare de...”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.