Roxana de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru Turcu! Iata ce i-a transmis la scurt timp dupa noua lor impacare!

Autor: D.I.
Actualizat: 23 apr 2020, 17:06
video Foto(7)

Roxana a fost si este inca una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei".

Cu o personalitate puternică, cu o atitudine explozivă și cu firea sa extrem de sinceră, Roxana îi atrage pe băieți ca un magnet. Dar acestea nu sunt singurele calități ale tinerei, ea fiind, de departe, și una dintre cele mai frumoase concurente din show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D.

Roxana i-a impresionat pe baieti inca de la intrarea sa in casa in primul sezon "Puterea dragostei" cu trupul ei intens lucrat la sala de forta.

Aceasta a dovedit mereu ca are grija de corpul ei, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj.

De la dezamagirea traita cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerita de Andy, care i-a furat inima iremediabial. Cei doi au format un cuplu frumos, insa magia iubirii avea sa dispara dupa doar cateva luni, cand a survenit despartirea care parea inevitabila, dupa ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.


Fara sa piarda timpul, Roxana s-a indragostit de Mocanu, alaturi de care a trait o iubire scurta dar intensa. Insa totul s-a destramat dupa ce si-a facut aparitia Iancu. Ulterior aceasta s-a indragostit iremediabil de Turcu, pe care l-a chemat in emisiune pentru a-l cunoaste mai bine.

Desi au traversat momente extrem de dificile si au fost la un pas de a se desparti definitiv, Roxana si Turcu au decis de fiecare data sa mai dea inca o sansa iubirii lor si sa isi continue relatia.

Citeste si: O nouă lovitură pentru Bianca. Livian a făcut anunțul: "După data de 15 mai..." A luat o decizie radicală!

Citeste si: Andreea Oprică, atac dur pe instagram: "Mai bine cu gura mare decât..." Incredibil ce a putut să spună!

De curand, Roxana a tinut sa ii transmita iubitului ei, un mesaj de suflet, prin intermediul contului ei de socializare.

Semn clar ca in ciuda certurilor si impacarilor dese din ultima vreme, cei doi continua sa se iubeasca:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Iubesc frumosul! ❤️Tu ești acela @turcualex_sr!", a scris Roxana.

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.