Roxana de la "Puterea dragostei", prima aparitie intr-un vlog, alaturi de MAMA sa! Iata unde au iesit impreuna si ce au patit!

Autor: D.I.
Actualizat: 18 feb 2020, 14:54
video Foto(5)

Roxana a fost si este inca una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei".

Cu o personalitate puternică, cu o atitudine explozivă și cu firea sa extrem de sinceră, Roxana îi atrage pe băieți ca un magnet. Dar acestea nu sunt singurele calități ale tinerei, ea fiind, de departe, și una dintre cele mai frumoase concurente din show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D.

Roxana are grija de corpul său, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj -  a moștenit frumusețea de la mama sa.

Citeste si: Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", MESAJ neasteptat din partea unui fost admirator, pe care l-a cunoscut in emisiune! A fost unul dintre cei mai sexy concurenti din acest sezon al show-ului matrimonial!

Roxana de la "Puterea dragostei", prima aparitie intr-un vlog, alaturi de MAMA sa!

De curand, Roxana a publicat un vlog inedit, in care apare alaturi de mama sa.

Aceasta a marturisit ca este pentru prima data cand a filmat un vlog alaturi de cea mai importanta persoana din viata sa. Cele doua au o relatie superba mama-fiica, contrar aparentelor.
Roxana si mama sa au iesit impreuna la film, intr-un mall, in perioada sarbatorilor de iarna.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Pirui si Ligi de la "Puterea dragostei", surprinse in club! Iata cum s-au distrat cele doua prietene, fara iubitii lor!

Citeste si: Bianca l-a sarutat pe Livian dupa despartire! Reactia acestuia a fost fabuloasa

Citeste si: Roxana si Turcu au uitat complet bataia din emisiune! Ce surpriza i-a facut ea astazi iubitului ei, la "Puterea dragostei"

Concurenta de la "Puterea dragostei" a povestit ulterior ce anume au patit cand au iesit de la film. Roxana a marturisit ca un individ a vrut sa le filmeze pe ascuns. Gestul lui a enervat-o la culme pe Roxana, care nu s-a sfiit sa ii ceara socoteala barbatului. Iata ce anume s-a intamplat:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.