Roxana de la "Puterea dragostei", surprinsă cu un celebru manelist român. Fanii, indignați de poze. "Lasă-l, întoarce-te la Mocanu!"

Autor: R.V.
Actualizat: 06 sep 2020, 07:20

Face ce face și mereu reușeste să rămână în atenția publicului.

Roxana Buzoiu, frumoasa și controversata concurentă de la "Puterea dragostei" s-a fotografiat, de curând, în prezența celebrului cântăreț de manele Alessio, pe care îl cunoaște de mult și cu care a și colaborat, apărând într-un videoclip de-al său. 

Citeste si: Daniel și Rafaela, foștii concurenți de la "Puterea dragostei", sunt împreună? Fotografia care i-a dat de gol

Din câte se vede în pozele postate pe Instagram, Alessio este și el în Istanbul și se plimbă prin oraș cu Roxana.

Fotografiile nu sunt însoșite de nicio explicație, așa că nu este clar motivul pentru care cei doi își petrec timpul împreună.

Citeste si: Bernadett de la "Puterea dragsotei" a vrut să-și facă o poza sexy, dar s-a făcut de râs! Detaliul rușinos care a ieșit la iveală

Citeste si: Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", s-a cumintit! Iata unde a fost surprins! Nimeni nu se astepta la asa ceva din partea lui!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iată fotografiile cu Roxana și Alessio:

Citeste si: Cu cine s-a cuplat Roxana de la "Puterea dragostei"? A apărut lângă EL în ipostaze tandre și fanii au rămas fără cuvinte

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.