Roxana, decizie radicala! Ajunsa in pragul disperarii, concurenta si-a facut bagajele si a plecat din emisiune! Iata cum a reactionat la sugestia Andreei Mantea de a ramane!

Autor: D.I.

Dupa ce a lovit-o pe Bianca si l-a bruscat si pe Jador, Roxana a decis sa plece din emisiune.

Pedeapsa lui Mocanu pentru Roxana, a aruncat casa "Puterea dragostei" in aer si a iscat un mare scandal, cu "victime" colaterale.
Roxana a explodat de-a dreptul atunci cand a vazut-o pe Bianca legata de Iancu si a venit rapid pentru a le demonstra tuturor ca nimeni nu o poate calca in picioare, mai ales fostul ei iubit, Mocanu, care pusese la cale acea razbunare. Mai intai Roxana a venit hotarata sa il gaseasca pe Mocanu pentru a-i reprosa gestul facut, insa apoi aceasta si-a descarcat nervii pe Bianca.


Au urmat momente dramatice intre cele doua rivale, care au fost pe punctul de a se lua la bataie, sub privirile ingrozite ale celorlalti concurenti. Roxana a lovit-o pe Bianca, in timp ce aceasta din urma a raspuns cu aceeasi moneda. Dupa un schimb dur de replici cele doua rivale au fost despartite de ceilalti concurenti si apele s-au mai calmat. Insa Roxana a continuat sa vocifereze la adresa lui Mocanu, caruia ii reprosa ca a recurs la un asemenea gest, stiind ca o deranjeaza foarte mult.

Citeste si: Roxana, reactie violenta asupra Biancai! "Tu nu dai in mine, ca dau si eu in tine!" Iata cum au reactionat cele doua rivale si la ce anume s-a ajuns!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ajunsa in pragul disperarii, dupa ce toate fetele i-au reprosat ca a actionat violent din nou, Roxana a decis sa plece din emisiune. Nici macar sfatul Andreei Mantea nu a reusit sa o determine sa ramana.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.