Roxana Dobre a mers în miez de noapte la spitalul unde se află internat Florin Salam. Artistul se confruntă cu probleme grave de sănătate

Author: Madalina Maftei

Roxana Dobre l-a vizitat pe Florin Salam la spital 

Sursa: Cancan.ro

Roxana Dobre a mers de urgență la spitalul unde se află internat Florin Salam, în miez de noapte.

Roxana Dobre l-a vizitat pe Florin Salam, în miez de noapte, la spitalul unde este internat. Manelistul se confruntă cu grave probleme de sănătate în această perioadă, motiv pentru care nu va fi prezent la evenimentele la care este invitat să cânte, în următoarele două săptămâni.

În ce stare se află Florin Salam 

Florin Salam se numără printre cei mai apreciați interpreți de muzică de manele de la noi din țară.

Vestea că artistul are probleme de sănătate i-a întristat profund pe fanii acestuia.

De asemenea, artistul este susținut zi și noapte de familie, iar drept dovadă stau ultimele imagini surprinse cu soția lui Florin Salam, care a mers în miez de noapte în vizită la partenerul său, la spitalul privat din Nordul Capitalei, unde manelistul este internat, conform Cancan.ro. 

A doua zi, Roxana a fost din nou prezentă la unitatea spitalicească unde se află Florin Salam, de această dată fiind însoțită chiar de una dintre fiicele lor, Maria.

Citește și: Florin Salam a ajuns iar pe mâinile medicilor! Artistul este internat în spital și nu va mai putea să-și onoreze evenimentele

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Se pare că artistul se confruntă cu grave probleme de sănătate. Până în acest moment, Roxana Dobre nu a făcut nicio declarație privind starea de sănătate a partenerului ei de viață, însă cert este că, artistul va fi nevoit să rămână internat în spital și pentru următoarele zile, iar acesta nu-și va putea onora evenimentele la care a fost invitat să întrețină atmosfera, în următoarele 2 săptămâni. 

Florin Salam a mai fost internat în spital în urmă cu un an, atunci când s-a infectat cu Covid-19, stare lui de sănătate fiind la fel de gravă. La acel moment, în presă s-au scris fel și fel de lucruri despre artist, care mai de care mai grave.

Citește și: „Stop! Acum ieși cu mine afară”. Florin Salam a fost, din nou, dat afară de la o nuntă la care trebuia să cânte. Manelistul s-a lovit pentru a doua oară de aceeași problemă

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.