Roxana Dobre a vorbit despre Fănica. Florin Salam se va înfuria

Author: Diana Tilă
Actualizat: 03 feb 2021, 01:15
Roxana Dobre a vorbit, în premieră, despre Fănica, fosta soție a lui Florin Salam.

Roxana Dobre, actuala parteneră de viață a lui Florin Salam, a vorbit în premieră despre Fănica, fosta soție a manelistului. Aceasta a dezvăluit că îi este și acum greu să treacă peste judecata oamenilor.

Florin Salam a crezut în iubire cu toată puterea inimii sale. Și-a căutat perechea, iar în viața sa a intrat Ștefania, alintată de toți cunoscuții Fănica. 

Fănica, fosta soție a lui Florin Salam

Soarta i-a lovit, brutal. Femeia s-a îmbolnăvit de ciroză, iar după doi ani de iubire artistul a rămas singur. Vegheată de el, a închis ochii pe un pat de spital la reanimare după o intervenție chirurgicală.

O fată foarte elegantă, frumoasă. Îmi vien să zâmbesc, pentru că orice lucru pe care ea și-l dorea îl avea de la el. O iubire extraordinară. Nu știu de ce se întâmplă așa. Așa vrea Dumnezeu și nimeni nu poate să comenteze. Am plâns și voi plânge de durerea lui. Sutem alături de el”, declara Ileana Ciuculete după ce a murit Fănica.

Ei nu i-a lipsit niciodată nimic. A fost într-adevăr o prințesă și tratată ca o prințesă de toată lumea din jurul ei”, spunea Minodora.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Roxana Dobre vorbește despre Fănica 

Anii au trecut, iar Florin Salam a întâlnit-o pe Roxana Do bre, alături de care este fericit.

Deși se spune că timpul vindecă rănile, actuala iubită a manelistului a mărturisit că și acum îi este foarte greu să treacă peste judecata oamenilor, care o compară cu regretata Fănica, susținând că nu este suficient de bună pentru ”regele manelelor”.

„Vreau să-i fac și pe oameni să înțeleagă… ”Ia uite-o și pe asta, cu Salam”, eu vorbesc în termenii lor… ”Asta vrea nu știu ce de la Salam”, ”Dar nu e bună pentru Salam”, ”Nu i se potrivește lui Salam”, ”Nu e ca X, nu e ca Y”… Haideți să nu mai facem comparațiile astea și

dacă vreți să vă certați și să aveți vreo răutate, ar trebui să vă sfătuiți cu Dumnezeu pentru că soarta în viață și jumătatea care ne-o dă Dumnezeu, nu ne-o dăm noi, nu ne-o facem noi”, a declarat Roxana Dobre într-un interviu.

„Poate, soțul meu, normal, și-ar fi dorit să fie tot restul vieții cu femeia cu care a fost el și mama copiilor lui.

Oricine, nu… logic asta! Dar soarta a fost și așa a făcut Dumnezeu să se întâmple nenorocirea care s-a întâmplat iar eu, după atâția ani de zile în care el a stat singur, eu să-i fiu aleasa lui!”, a completat aceasta.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.