Roxana Dobre, mărturii surprinzătoare după scandalul în care a fost implicat Florin Salam! „Noi chiar am obosit”. Ce face, acum, Regele manelelor

Autor: Diana Ghita

Ce se întâmplă, acum, în familia lui Florin Salam

Sursa: Captură YouTube WOWnews; Facebook Florin Salam

Miercuri, pe 19 iunie, Roxana Dobre a fost invitată la petrecerea aniversară Viva! 2024, unde a făcut primele dezvăluiri despre Florin Salam, după scandalul în care a fost implicat recent.

La eveniment au fost prezenți și reporterii WOWnews, care, pe lângă alte celebrități, au discutat cu Roxana Dobre, soția celebrului cântăreț de manele Florin Salam.

În ce scandal a fost implicat Florin Salam

În urmă cu aproximativ două săptămâni, artistul a fost implicat într-un nou scandal, în care a fost acuzat că ar fi fugit de la o nuntă după ce a fost plătit.

Acesta ar fi primit suma de 20.000 de euro pentru a cânta la o nuntă organizată în Târgu Jiu.

Însă, conform declarațiilor făcute de avocata lui într-o emisiune TV, Florin Salam ar fi lipsit, de fapt, din cauza problemelor lui cardiace, pentru care a fost internat la Spitalul de Urgență Târgu Jiu.

După acest incident, Roxana Dobre a făcut primele declarații despre partenerul ei de viață.

Aceasta a povestit că situația, în sfârșit, s-a terminat cu bine și că manelistul și-a reluat activitatea profesională.

Citește și: Roxana Dobre, despre Florin Salam: „Îi place să stea cu mai multe”. Este geloasă soția manelistului?

„Suntem bine, ne-am liniștit din orice punct de vedere, copiii sunt bine, soțul meu este bine, muncește foarte mult, după cum bine știți”,  a

declarat soția lui Florin Salam, pentru WOWnews.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce dezvăluiri a făcut Roxana Dobre după scandalul în care a fost implicat Florin Salam 

Ulterior, Roxana Dobre a fost întrebată dacă ea și familia au în plan vreo vacanță, pentru a se relaxa după numeroasele scandaluri în care a fost implicat Regele manelelor.

„Din păcate, nu le putem programa și tot timpul amânăm.(...) Dar, cu siguranță, după ce se vor termina evenimentele, o să ne facem timp pentru noi și pentru copiii noștri să mergem undeva.(...) Timp pentru familie se găsește tot timpul, nu trebuie neapărat să mergi într-o vacanță”,  a

răspuns partenera lui Florin Salam.

Însă, cu toate acestea, bruneta se mulțumește cu faptul că apele, în sfârșit, s-au calmat în familia ei iar lucrurile au reintrat pe făgașul normal.

Citește și: Florin Salam nu a venit să-și vadă nepotul nou-născut! Motivul îngrijorător pentru care artistul nu și-a vizitat nora și cel de al treilea nepot

„Noi chiar am obosit și eu nu mai citesc presa.

(...) Florin este foarte bine, mulțumim bunului Dumnezeu că ne-am liniștit și suntem ok. Acei oameni răi și-au văzut, până la urmă, de treaba lor și au văzut că nu e loc de absolut nimic, pentru că soțul meu are un public foarte larg care îl iubește foarte foarte tare și e apreciat de job-ul lui și de ceea ce face el și bineînțeles că merge la treabă, forță!”,  a mai spus Roxana Dobre, conform sursei citate.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.