Roxana, fosta concurenta de la “Puterea Dragostei”, a comis-o direct in platoul emisiunii “Roata Norocului”!

Autor: B.M.

“Aceasta filmare va face milioane de vizualizari!"

In editia din aceasta seara a emisiunii concurs “Roata Norocului”, difuzata incepand cu ora 20:00, la Kanal D, Culita Sterp si Roxana, fosti concurenti care si-au dovedit “puterea dragostei” in emisiunea omonima, vor fi prezenti la “Roata Norocului”, pentru a-si incerca norocul.

Citeste si: Roxana, dorită înapoi în casa "Puterea dragostei"! Ce mesaje i-au transmis fanii

Nici prin gand nu i-ar fi trecut Roxanei ca ar putea face acest lucru indraznet, iata ca inevitabilul se produce in editia din aceasta seara “Roata Norocului”.

Concurenta a luat o “pauza” de la noroc si a picat pe “pedeapsa”, orin urmare, Bursucu a enuntat ce trebuie sa indeplineasca aceasta pentru a putea merge mai departe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Aceasta filmare va face milioane de vizualizari!"

“Stimati telespectatori, aceasta filmare va face milioane de vizualizari si va ajunge in trending, pe online. Da-ti jos toate inhibitiile si las-o pe Ana-Maria sa iti faca un story in timp ce bei toata apa din castronul cainelui”, o provoaca Bursucu pe Roxana.

Intreg momentul savuros il veti putea urmari in editia de duminica a emisiunii “Roata Norocului”, difuzata incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.