Roxana, fosta concurenta ''Puterea dragostei'', aparitie incendiara la piscina! Costumul de baie era prea MIC

Autor: O.P.

Roxana, fosta concurenta ''Puterea dragostei'', a avut o aparitie ravasitoare la piscina.

Roxana a fost una dintre cele mai controversate concurente din casa prin prisma relatiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului. 

Desi initial si-a indreptat atentia catre Valentin, incercand sa il cunoasca mai bine, Roxana nu a reusit sa formeze cu el un cuplu solid. La scurt timp dupa despartirea de Valentin, concurenta s-a reorientat catre None, insa atitudinea si comportamentul ei au distrus orice sansa de a ramane intr-o relatie cu el.

Citeste si: Andreea Mantea, anunt socant despre situatia lui Turcu! Va fi sau nu descalificat pentru greseala comisa? Afla ce se va intampla cu acesta si cine va putea intra in locul lui daca va pleca, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei"

De la dezamagirea traita cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerita de Andy, care i-a furat inima iremediabial.

Cei doi au format un cuplu frumos, insa magia iubirii avea sa dispara dupa doar cateva luni, cand a survenit despartirea care parea inevitabila, dupa ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.

Fara sa piarda timpul, Roxana s-a indragostit de Mocanu, alaturi de care a trait o iubire scurta dar intensa. Insa totul s-a destramat dupa ce si-a facut aparitia Iancu.

Citeste si: Ligi arunca bomba! Andreea si Rusu s-au intalnit in afara competitiei! Iata cum a reactionat concurenta si pana unde va ajunge conflictul lor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa despartirea de Mocanu, Roxana s-a indragostit de Iancu, fata de care a avut si inca are sentimente, desi au decis sa puna capat relatiei lor, in urma unor neintelegeri.

Acum, e din nou singura, iar Roxana nu ezita sa isi arata trupul perfect intr-un costum de baie minuscul. Iata cum a aparut la o piscina din Bucuresti: 

Citeste si: Carmen de la Salciua si-a dat machiajul jos. Cum arata cu adevarat fata artistei

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.