Roxana Ghiță a venit cu inima frântă la Survivor România! Războinica a fost dezamăgită de o persoană importantă din viața ei

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 04 feb 2021, 15:16
Roxana Ghiță a venit cu inima frântă la Survivor România

Roxana Ghiță a intrat în competiția Survivor România 2021 cu inima frântă. Deși mereu a dovedit cât de puternică este pe trasee și a adus victorii nenumărate echipei sale, în sufletul războinicei se dă o luptă cruntă încă de când a intrat în acest concurs.

Roxana Ghiță a intrat în atenția lui Jador de la începutul competiției. Artistul i-a bătut mai multe apropouri, însă, războinica nu a acordat atenție celor spuse de faimos. Tânăra de 22 de ani este considerată una dintre cele mai sexy sportive de la Survivor România 2021. Înainte de a intra în competiție, Roxana, a trecut printr-o perioadă dificilă, care nu a adus-o în concurs în cea mai bună stare din punct de vedere emoțioanal.

Roxana Ghiță a venit cu inima frântă la Survivor România 2021

Înainte de intrarea în competiția Survivor România, frumoasa roșcată a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei, care a avut urmări aspre asupra stării emoționale a războinicei. Roxana Ghiță a fost părăsită de iubit cu puțin timp înainte de plecarea în Republica Dominicană. Cei doi au avut o relație destul de lungă care s-a sfârșit brusc.

Fostul iubit a fost surprins cu o ală fată, iar razboinica a suferit enorm.

Roxana Ghiță, părăsită de iubit. Tânărul s-a refugiat în brațele altei fete

Roxana Ghiță de la Survivor România 2021 nu a avut foarte multe relații. Ultimii trei ani și jumătate i-a petrecut alături în compania unui tânăr pe nume Eduard. Cei doi păreau că au o relație perfectă și chiar au anunțat că s-au mutat împreună după ce au plecat să studieze în Marea Britanie. 

Ceva s-a întâmplat, iar acum câteva luni, Roxana a încetat să mai publice fotografii cu iubitul ei. Iar acesta a început să se pozeze cu o altă tânără pe nume Tania. Motivele rupturii dintre cei doi nu s-au făcut cunoscute, nu se știe de ce s-au despărțit, cert este că după o relație atât de lungă, care i-a ocupat practic jumătate din adolescență, este greu să nu suferi, mai ales că Roxana a arătat că este o tipă foarte sensibilă. 

Citeste si: Andreea, eliminata de la Survivor Romania! Primele declaratii

Razboinica are foarte mulți admiratori

Roxana și-a făcut imediat foarte mulți susținători, dar și admiratori în rândul băieților. Războinica a fost votată favorita publicului în prima săptămână la Survivor România 2021 și a avut rezultate foarte bune pe traseu. Din păcate, însă, ea s-a accidentat și nu a mai putut să dea randament pe traseu așa cu o facea la început.

Roxana Ghiță a intrat în atenția lui Jador încă de la aeroport, când cele două echipe nu ajunseseră în Republica Dominicană. Cântărețul a fost fermecat de trupul sportivei și a vorbit despre ea într-un live pe contul său.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador o place pe Roxana Ghiță

Jador a pus ochii pe Roxana înainte de a ajunge în Republica Dominicană și deja se vedea formând un cuplu cu ea. Pe parcursul competiției s-a dovedit că războinica nu este deloc interesată de artist.

”Dacă stau mai bine să mă gândesc, cred că am văzut o fată de la războinici și simt că mă înțeleg foarte bine cu ea pentru că are un trup foarte mare și foarte mititel aici, în talie, e cum îmi place mie. Cred că o să fac niște legături să combinăm taberele să nu mai fie nimeni dușman cu nimeni”,   a mărturisit Jador, referindu-se la fundul Roxanei Ghiță.

În camp, Roxana doarme lângă Musty Camara, însă cei doi nu împart nimic în afară de același colț al barăcii.  

  ”Partea cealaltă nu aveam cum să o rup pentru că dormeam cu Roxi în același loc. Era inutil ”, a declarat Musty la Survivor.

Citeste si: Cine este Roxana Ghita, cea mai puternica concurenta de pana acum din echipa Razbonicilor! Cu ce se ocupa tanara de la Survivor Romania 2021

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.