Roxana Ghiță de la Survivor România 2021 a trecut prin momente dureroase. Războinica a mărturisit că a fost în depresie

Autor: Madalina Maftei
Roxana Ghita a trecut prin momente dureroase

Roxana Ghiță de la Survivor România 2021 a făcut mărturisiri cutremurătoare despre viața ei dinaite de a intra în competiție. Războinica a declarat că a fost în depresie.

Roxana Ghiță este una dintre concurentele de la Survivor România care a atras atenția publicului prin frumusețea sa, dar și prin performanțele sale sportive pe care le-a înregistrat în competiția din jungla dominicană. Războinica a fost votată favorita publicului pentru a doua doară. Roxana s-a confruntat cu depresia de pe urma unor probleme pe care le-a avut.

Roxana Ghiță, detalii cutremurătoare despre viața sa

Roxana Ghiță a ajuns foarte rapid în atenția publicului de acasă, care o admiră foarte mult, atât pentru frumusețea și bunătatea de care dă dovadă, cât și pentru performanțele sale la Survivor România 2021.

Războinica a făcut dezvăluiri surprinzătoare în camp. Concurenta a vorbit pentru prima dată despre unul din cele mai grele momente pe care le-a avut de când este în această competiție.

Totul a pornit de la discuțiile pentru eliminarea lui Musty. Sinceritatea și anumite detalii necunoscute până acum au ieșit la suprafață. Menajamentele au dispărut, astfel au ieșit la iveală noi antipatii. 

Roxana a încercat să justifice faptul că nu se descurajează repede, așa cum au acuzat-o colegii săi, ci doar tinde să fie mai realistă decât ceilalți. Ulterior, Roxana a dezvăluit că a trecut în viață prin momente grele de depresie și doar atunci s-a simțit negativistă.

”Nu sunt o persoană negativistă, nu mi se pare că sunt. Nu mă consider negativistă. Am avut multe momente în viață mea când am avut la un moment dat poate depresie, nu am discutat lucrurile astea.

Am vrut la un moment dat să le discut cu tine pentru că aveam o relație mai apropiată, dar tu Musty vorbeai încontinuu despre viața ta și nu mi-ai dat ocazia să vorbesc și eu despre a mea.

Am trecut peste momentele alea și atunci eram negativistă. Știu să diferențiez între a fi realist și negativist”,  a spus Roxana Ghiță.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana Ghiță a venit cu inima frântă la Survivor România! Războinica a fost dezamăgită de o persoană importantă din viața ei

Roxana Ghiță: ”Am multe defecte, dar nu sunt o persoană negativistă”

Musty a ținut să o contrazică pe coechipiera sa, după ce a reacționat într-un mod negativ în momentul în care Marilena a acuzat probleme de sănătate, iar mai apoi a fost transportată de urgență la spital.  

”Și azi și ieri ai dovedit punctual că ești negativistă. Câțiva colegi ți-au spus băi, ne împingi către o situație care nu e ok”, i-a spus Musty.

  „Asta e părereata. Eu nu mă consider o persoană negativistă. Îmi asum asta, e părerea mea despre mine. Am multe defecte, dar nu sunt o persoană negativistă”, se apără Roxana Ghiță.

Războinica a mărturisit că deși este emotivă, ea se consideră o persoană puternică și asta s-a putut vedea pe traseu.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiență va fi o a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”,  a mai precizat Roxana.

Citeste si: Roxana Ghiţă în lacrimi la Survivor România 2021! Razboinica vrea să părăsească competiția

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.