Roxana Ghiță, adevărul despre relația cu Andrei Dascălu de la Survivor: "L-am simțit foarte aproape"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 01 mar 2021, 16:41
Roxana Ghiță, adevărul despre relația cu Andrei Dascalu.

Roxana Ghiță a spus tot adevărul despre relația ei cu Andrei Dascălu, după eliminarea de la Survivor România 2021!

Roxana Ghiță a fost una dintre cele mai bune și apreciate concurente de la Survivor România 2021. Fosta Războinică a fost nevoită să părăsească competiția din cauza unor probleme medicale. Tânăra a vorbit despre eliminarea de la Survivor, dar și despre relația dintre ea și Andrei.

Citeste si: Roxana Ghita, primele imagini de la aeroport! Cine e barbatul caruia i-a sarit in brate Razboinca de la Survivor Romania 2021

Roxana Ghiță, declarații despre eliminare

Războinica nu a mai fost lăsată de medici să concureze, după mai multe analize amănunțite. Roxana Ghita a recunoscut ca se simte frustrata si dezamagita de faptul ca a fost nevoita sa paraseasca Survivor, ea fiind una dintre cele mai puternice concurente, care ar mai fi avut multe de demonstrat. 

"Mă simt frustrată și ofticată, pentru că a trebuit să părăsesc emisiunea, că nu a mai putut corpul meu să ducă.

Nu simt că sfârșitul meu trebuia să fie acum. M-am încărcat prea mult psihologic"
, a spus Roxana Ghiță, în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă.

"Cred că mai mult Andrei mi-a urcat moralul decât Mihaela. Cu Mihaela nu am avut foarte multe conversații. Însă pe Andrei l-am simțit foarte aproape de oamenii cu care stau eu în general în România", a povestit Roxana Ghiță, potrivit Wowbiz.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana Ghiță a spus tot adevărul după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „ Plecarea mea din concurs are un rol...” Ce dezvăluiri a făcut Războinica?

" Chiar am împărtășit foarte multe lucruri și era o persoană nouă în grup, indiferentă la bisericuțele care existau, la ce strategii se făceau. M-am bucurat foarte tare că l-am avut în echipă. A fost o persoană în fața căreia m-am deschis foarte repede. E foarte greu să spun ce se va întâmpla de azi în patru luni. Eu chiar sper ca Andrei să ajungă în finală, să câștige, de ce nu, Survivor", a mai spus Roxana Ghiță. 

Roxana Ghiță a recunoscut că între ea și Andrei s-ar fi putut înfiripa ceva, numai că, din cauza problemelor sale de sănătate nu s-a putut gândi la nimic altceva decât să-i fie bine.

Citeste si: Uite cum arăta Roxana Ghiță în liceu! O recunoști pe Războinica de la Survivor România?

" Probabil s-ar fi întemeiat ceva, ideea e că din cauza problemelor mele de sănătate nu am mai putut să mă gândesc la nimic altceva decât la mine, să îmi revin. 

S-a risipit așa orice… Se înfiripase așa la început, dar e o persoană foarte dragă și clar o să ne mai vedem. Îl duce capul, e carismatic, doar că e puțin interiorizat în el și nu cred că este neaparat un impas că am plecat, sper să fie un moment în care să se deschidă. Are ce să ofere. Ăsta este testul lui la Survivor. Să se deschidă și personal",   a povestit Roana Ghiță din Republica Dominicană, potrivit wowbiz.ro.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.