Roxana Ghita o sa crape de gelozie! Andrei Dascalu, alaturi de o frumoasa moderatoare din trustul Kanal D. Cum au fost surprinsi impreuna

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2021, 08:04
Andrei Dascalu si Bianca Comanici, surprinsi impreuna
Sursa: Instagram

Andrei Dascalu pare ca nu sufera deloc dupa despartirea de Roxana Ghita, coechipiera lui de la Survivor Romania 2021.

Andrei Dascalu s-a tinut de cuvant cand a spus ca nu o mai asteapta mult pe Roxana Ghita daca aceasta nu ii raspunde la telefon si la mesaje. Fostul Razboinic este hotarat sa isi vada de viata si sa isi gaseasca "gagica" dupa cum spune chiar el." Vreau gagica. Si daca ea nu-mi da atentie, o sa caut pe alta pana la urma. I -am dat mesaj, nu raspunde, nu stiu ce se intampla, astept in continuare pentru ca asa sunt eu bun, cuminte si-mi place sa astept, dar n-o sa mai astept mult.

Ar trebui sa raspunda la mesaje ca daca nu o s-o caut pe alta.”   Tanar, frumos, cu un corp de Adonis, Andrei Dascalu nu a stat pe ganduri si ca un barbat liber isi pune farmecele la bataie.

Andrei Dascalu, alaturi de o frumoasa moderatoare din trustul Kanal D. Cum au fost surprinsi impreuna

Daca Roxana pare ca s-ar fi suparat pe el din cauza apropierii lui de Maria Chitu, apropiere pe care fosta Razboinica a observat-o si in timpul competitiei la un moment dat, Andrei a negat cu

totul ca ar fi vorba despre ceva intre ei. Cei doi au fost plecati la mare cu proiectul Radio Impuls unde au facut demonstratii de jocuri pe plaja ca pe terenul de la Survivor Romania 2021.

Citeste si: DE CE Roxana Ghita si-a dezactivat contul de Instagram. Ce a scos-o din minti pe Razboinica? TOTUL are legatura cu Andrei Dascalu. Ce ar fi facut fostul Razbooinic?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si iata ca dupa ce s-au despartit, iar Roxana Ghita si-a reluat activitatea pe contul de Instagram si a postat poze noi cu ea intr-o aura foarte fresh si pregatita sa isi reia viata de dinainte, Andrei a iesit la o cina cu una din cele mai frumoase femei care au intrat in echipa Kanal D.

Este vorba despre nimeni alta decat patimasa Bianca Comanici. Cei doi nu au ezitat sa se fotografieze impreuna parand ca se simt foarte bine impreuna. Andrei chiar a luat-o de mijloc pe Bianca in momentul cand au facut poza, iar vedeta nu parea deloc stanjenita de moment. Atat Andrei cat si Bianca Comanici sunt doi tineri frumosi, singuri care isi cauta perechea, asa ca nu ar fi niico problema ca ei sa formeze un cuplu pe viitor. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.