Roxana Ghita, probleme cu actualul iubit din cauza lui Andrei Dascalu! Ce s-a intamplat intre cei doi

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 mai 2021, 09:43
Roxana Ghita este fericita in bratele fostului iubit

Roxana Ghita si iubitul ei s-au impacat si isi traiesc iubirea nestingheriti, insa umbrele "relatiei" cu Andrei Dascalu nu ii dau pace fostei Razboinice.

Roxana Ghita si iubitul ei sunt mai fericiti ca niciodata de cand s-au impacat si formeaza din nou un cuplu. Tot Roxana a explicat intr-un podcast facut cu Jador ca nu mai este singura si ca el nu mai are nicio sansa la inima ei, bineinteles glumind pe seama unei posibile relatii. Cei doi s-au tachinat de mai multe ori si intr-adevar, Jador i-a facut ochi dulci Roxanei inca de la inceputul competitiei, insa nu s-a putut lega nimic intre ei, totul ramanand la nivel de glumite nevinovate.

Roxana Ghita, detalii despre relatia cu Rares, fostul iubit cu care s-a impacat

Citeste si: Ce se intampla cu Culita Sterp la Survivor Romania 2021! Faimosul a clacat psihic si isi doreste cu orice pret eliminarea

Cat despre actualul iubit, Roxana dezvaluie pentru revista Viva ca este intelegator si chiar a vorit cu Jador la telefon, iar relatia lor se bazeaza pe incredere si comunicare.

Nu acelasi lucru a spus fosta Razboinica si despre Andrei Dascalu de la Survivor Romania.

In legătură cu Andrei, cred că a fost puțin gelos, mai ales că eram în emisiune și nu puteam să vorbim. Totuși, știu că își dorea să fiu fericită cu orice preț și dacă la momentul respectiv m-ar fi înveselit o relație (de orice fel) cu Andrei, s-ar fi bucurat si Rares pentru mine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Actualul iubit, gelos pe Andrei Dascalu

Citeste si: Ce se intampla cu unul din concurentii cei mai vechi de la Survivor Romania 2021? Daniel Pavel a facut anuntul intr-un Consiliu-fulger

Când vine vorba de Jador, are foarte mare incredere in mine. E conștient că nu aș face nimic și și-a dat seama deja că între noi doi sunt multe glume. Chiar au vorbit și ei la telefon, a fost super amuzant. I-a cunoscut și pe Războinici și se înlege foarte bine cu ei”, a mărturisit ea.

Roxana si Rares s-au despartit inainte de Survivor Romania  si fosta Razboinica a recunoscut ca a suferit foarte mult dupa el.

" Înainte să plec la Survivor am hotărât să încheiem relația, gândindu-ne că statutul de cuplu nu ține doi oameni împreună. În iarnă am trecut amândoi printr-o perioadă tulbure și ne-ar fi afectat mult să rămânem împreună. El a fost una dintre persoanele la care mă gândeam zilnic la Survivor, dar nu într-un mod neapărat… romantic." 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.