Roxana Ghita spune cine ar trebui sa castige Survivor Romania 2021. E surprinzator sa vina chiar din partea ei asta!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 12:55
Cine ar trebui sa fie castigatorul Survivor Romania 2021 in opinia Roxanei Ghita

Roxana Ghita are in minte un castigator Survivor Romania 2021 si culmea, nu este din tabara Razboinicilor!

Roxana Ghita a facut o serie de dezvaluiri odata cu eliminarea ei pe criterii de sanatate din competitia Survivor Romania 2021. Dupa ce a caracterizat fiecare concurent in parte din competitie pe baza experientei pe care a avut-o cu ei, Roxana Ghita a mai spus un lucrur destul de surprinzator avand in vedere ca este o Razboinica si toata lumea s-ar fi asteptat ca sa nominalizeze pe cineva din echipa drept favorit la castigarea Marelui Premiu.

Cine ar trebui sa castige Survivor Romania 2021 in opinia Roxanei Ghita

Citeste si: Mellina, concurenta cu cele mai multe critici din partea concurentilor de la Survivor Romania 2021. Roxana Ghita o ataca grav dupa ce a iesit din competitie

Insa, Roxana Ghita a spus foarte clar ca spera ca Elena Marin sa castige competitia Survivor Romania 2021 pentru ca pe langa faptul ca e foarte buna pe traseu indura foarte multe in reality show din cauza lui Zannidache si a aliantelor care s-au facut impotriva

ei:"Momentan tin cu Elena ca are atatea probleme de sanatate si o distruge Zanni, pentru mine e survivor. E foarte ambitoasa...a declarat Roxana cu o unda de parere de rau la tot ceeea ce se intampla in tabara Faimosilor. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fosta Razboinica este la curent cu ce se intampla in echipa Faimosilor si stie ca mai nou Zannidache i-a declarat razboi Elenei Marin pe fata in cadrul Consiliului de Eliminare dupa ce aceasta l-a nominalizat pe criterii sociale. Mai mult, Faimosul nici nu se astepta sa fie tocmai el nominalizat avand in vedere parcursul foarte bun tocmai de aceea a si zis ca renuntase sa mai faca strategii si sa lupte ca echipa sa fie unita, insa gestul Elenei l-a inrait si mai mult, asa ca ii declara razboi:" Mă simt surprins.

Am crezut că va fi un consiliu în care nu voi simți ceva anume, dar, datorită Elenei, simt. Simt săgețile războiului la care aveam de gând să pun stop și am spus stop când am nominalizat sportiv. Strategiile despre care vorbește Elena au fost făcute, la rândul nostru, drept răspuns la strategia lor, mă refer a grupului. Am vrut să ne oprim, am zis pace sau nu? Nu știam ce să facem.
Hai să fim o echipă. Am zis bine, dar nu mai faceți voturi neasumate, nu mai faceți schimb de voturi. Ce ar fi ca toată echipa să dea vot nul? Pe cine mai dăm afară?

Elena Marin, in razboi cu Zannidache dupa ce Faimoasa l-a nominalizat in Consiliul de Eliminare

Citeste si: Survivor România 2021. Zanni, razboi total cu Elena Marin dupa nominalizarea din Consiliul de Eliminare:"Joaca o carte pe care n-as putea sa o joc..."

Pusesem stop războiului și m-am abținut, nu i-a mai zis nimeni nimic Elenei. Simt săgețile războiului, domnul Dan. Mamă, deci e o căldură în sufletul meu. E prima oară când sunt la nominalizare, nu mă așteptam să fie atât de curând și mă gândesc că poate să îmi pună capăt oricine, oricând, oriunde. Îți dai seama că eu acum pot să plec acasă? Râd, dar nu e râsul meu. Dacă rămân aici, este oficializat război, dar nu mai e război cu bau cu miau, e război cu greutăți mari. Dacă va ieși oricine altcineva dintre cei 4, atunci s-a dat clopotul de război. Îi iau tot. Am zis război! Mă sui pe cai și mă duc spre ea. Ea a vrut război, război să fie, eu am vrut să răspund cu dragoste și cu înțelegere la ce mi-a făcut ea mie.”, a spus Zanni imediat după ce a aflat că este nominalizat spre eliminare."

Tot Roxana Ghita a spus ca de la Razboinci ar merita sa castige Albert, cu siguranta, Marius Craciun care e foarte bun pe traseu si un om extraordianr, apoi Andrei Dascalu, toti fiind prieteni apropiati ai fostei concurente.  

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.