Roxana, Iancu Sterp și poza de familie pe care o așteptau toți! Acum sunt fericiți și se mândresc cu asta

Autor: R.V.

Roxana Buzoiu, fosta concurentă din primul sezon al emisiunii matrimoniale "Puterea dragostei", a început să petreacă din ce în ce mai mult timp cu foștii concurenți din competiție..

Tânăra a rămas în relații extrem de bune cu Iancu Sterp, Simona, Plușica, Beni și Bogan Iordache, iar de curând s-au dus toți în Hunedoara la familia Sterp acasă într-o mini-vacanță de neuitat.

Citeste si: Cum face Raluca de la "Puterea dragostei 1" bani pe Instagram. Toată lumea a rămas șocată!

Aceștia i-au cunoscut mama si surorile lui Iancu și s-au distrat de minune, așa cum o făceau și pe vrmea când participau la competiția matrimonială.

Roxana a profitat din plin de acastă ocazie pentru a sta cu Iancu Sterp, față de care încă mai are o slăbiciune. Și ca totul să fie ca la carte și să nu mai aibă nimeni ce comenta, Roxana s-a fotografiat cu mama lui Iancu și cu sora sa mai mare și a scris în dreptul fotografiei cele mai frumoase cuvinte: "Ce familie bogată!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iată poza de familie. Adevărul este că nu le stă chiar rău așa împreună, nu vi se pare?