Roxana Ionescu are o IDILA cu Catalin Botezatu? Vezi ce DECLARATII INCENDIARE a facut Mama Natura

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 04:25

Dupa ce a divortat Roxana Ionescu a inflorit iar telefonul ii suna incontinuu. La 9 luni dupa ce s-a separat a fost surprinsa in compania unui barbat.

Si nu orice barbat, este vorba chiar de Catalin Botezatu. Incearca acesta sa o cucereasca? Prezenta in platoul emisiunii WOWbiz, Roxana Ionescu a tinut sa lamureasca situatia.

 

Ea a declarat ca il place foarte mult pe designer, asemanandu-l cu un George Clooney al Romaniei.

 

"Il cunosc pe Catalin de foarte mult timp. Suntem foarte buni prieteni. Il admir mult. Daca as face un top al barbatilor sexy din Romania pe el l-as fi pus pe un loc fruntas.

Imi place de el pentru ca este un barbat in adevaratul sens al cuvantului. Este foarte sarmant, este un fel de George Clooney al Romaniei".

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Mai mult, Roxana Ionescu a facut o declaratie incendiara.

 

"Il simpatizez foarte mult. Vreau sa il anunt ca camasuta pe care i-am confiscat-o este acasa la mine si ca, daca isi doreste, voi dormi cu ea in seara asta".

 

Credeti ca cei doi sunt pe punctul de a avea o relatie?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.