Roxana Nemeș a dat cărțile pe față. A venit în platoul Teo Show și a dezvăluit totul despre un Faimos: „Încearcă să manipuleze și nu prea îi merge!”

Autor: Amalia Georgescu
Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Roxana Nemeș s-a întors din Republica Dominicană și a făcut o vizită în platoul emisiunii Teo Show, vedeta profitând de ocazie pentru a-și caracteriza scurt foștii colegi de la Survivor România 2021. Ce dezvăluire a făcut despre un Faimos?

Roxana Nemeș a fost o prezență care a stârnit nenumărate controverse la Survivor România 2021. Colegii au votat-o de mai multe ori spre eliminare, lucru care a dus la apariția tensiunilor în echipă. Acum, după ce a revenit în România, Roxana Nemeș a dezvăluit adevărata față a colegilor ei. Cum i-a caracterizat pe fiecare în parte?

Ce concurent de la Survivor România 2021 încearcă să manipuleze? Roxana Nemeș a făcut dezvăluirea

Tensiunile din echipă, dar și condițiile grele din Republica Dominicană au făcut-o pe Roxana Nemeș să intre de mai multe ori în conflict cu colegii care au considerat că nu face față competiției și că ar trebui să fie eliminată. Printre cei cu care a purtat discuții aprinse în cadrul emisiunii se numără și Sebastian Chitoșcă. Cei doi s-au atacat reciproc de mai multe ori, însă se pare că Roxana Nemeș nu a plecat din Republica Dominicană purtându-i pică Faimosului.

Citeste si: Incredibil care a fost primul lucru pe care Roxana Nemes l-a facut cand a ajuns pe aeroport! Care au fost primele reactii ale fostei Faimoase dupa ce a ajuns in tara

Invitată în emisiunea Teo Show, Roxana Nemeș a primit o provocare din partea celor doi prezentatori, Teo Trandafir și Bursucu. Mai exact, Faimoasa a fost rugată să își caracterizeze fiecare coleg.

Atunci când a venit momentul să vorbească despre Sebi, Roxana Nemeș a dezvăluit că deși este un om bun, Faimosul încearcă să îi manipuleze pe ceilalți. În plus, fosta concurentă de la Survivor România 2021 a dezvăluit că Sebi încă nu și-a găsit locul în cadrul competiției și că aceasta ar putea fi o posibilă explicație pentru reacțiile lui care de multe ori sunt greu de înțeles pentru restul colegilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Sebi încearcă să manipuleze, nu prea îi merge. Nu e un băiat rău nici el, dar cred că nu știe exact ce se întâmplă acolo nici în momentul de față.

Cred că nu știe, de fapt, ce vrea el nici în momentul de față. Eu i-am spus mereu că am impresia că el și acum parcă așteptăm să vină în competiție sau că încă nu este total acolo.”, a spus Roxana Nemeș despre Sebastian Chitoșcă.

Problemele de sănătate nu i-au mai permis Roxanei Nemeș să continue lupta la Survivor România 2021 și deși este fericită că este din nou alături de toți cei dragi, Faimoasa a mărturisit că și-ar fi dorit să mai poată concura și să ajungă până în finală.

Citeste si: Roxana Nemes, adevarul despre problemele de sanatate care au facut-o sa paraseasca Survivor Romania 2021:"Din pacate nu mai am voie sa fac..."

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.