Roxana Nemes, de la "Bravo, ai stil! Celebrities" la "Survivior!" Cum a acceptat frumoasa cantareata mare provocarea

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 dec 2020, 08:52
Roxana Nemes participa la "Survivor Romania"

Roxana Nemes este una dintre vedetele care vor participa in reality-ul "Survivor", competitie care va incepe in curand la Kanal D!

Roxana Nemes a acceptat fara rezerve provocarea de a participa la cea mai dura competitie din istoria televiziunii si este mandra ca va incerca sa isi depaseasca limitele. Roxana a facut, de asemenea o figura foarte frumoasa si in cadrul competitiei "Bravo, ai stil! Celebrities" unde a a avut un parcurs admirabil, ea fiind eliminata inaintea Semifinalei. Roxana s-a bucurat de aprecierea juratilor, dar si a fanilor care asteptau sa vada tinutele frumoasei competitoare editie de editie.

Prima declaratie a Roxanei Nemes despre participarea la "Survivor"

Citeste si: Trei grații vor cuceri jungla din Dominicană: Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș

Iata ca de data aceasta, Roxana a vrut ca oamenii sa ii vada si alta latura, accea de om puternic care ar rezista in toate conditiile vitrege si a acceptat sa lase deoparte tot ce insemna glamour-ul pentru a participa la "Survivor Romania."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Plina de emotii, va spun ca voi participa in noul sezon "Survivor Romania!" Sunt extrem de incantata dar totodata curioasa si emotionata! Imi doresc enorm sa-mi depasesc limitele! Consider ca este o competitie din care voi invata multe ca om! O experienta unica in viata, care te intareste, te maturizeaza si te face sa-ti dai seama ce e cu adevarat important! Inveti sa te bucuri de fiecare clipa si sa depasesti mai usor obstacolele! Ma stiu foarte ambitioasa si este cu adevarat o provocare imensa! Vreau sa-mi demonstrez cat de puternica si luptatoare sunt! Si voua automat!

Multumesc pentru toata sustinerea voastra de pana acum, dar din acest moment, va fi o cu totul alta provocare!"

Cine va mai face parte din echipa Faimosilor

Citeste si: "Survivor Romania", cea mai dura competitie din istoria televiziunii, revine in curand cu cel de-al doilea sezon, la Kanal D!

Roxana Nemeș  este un artist complet; aceasta cântă de la o vârstă fragedă, părinții ei fiind cei care i-au descoperit talentul, în momentul în care aceasta a cântat, la vârsta de patru ani, în

fața a peste 2000 de spectatori. Au urmat opt ani de balet, periodă în care a câștigat numeroase concursuri de muzică și dans. Recent, telespectatorii au putut-o revedea pe Roxana Nemeș în postura de concurentă la “Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune în cadrul căreia și-a etalat abilități stilistice și și-a argumentat alegerile vestimentare făcând față  cu brio încercărilor competiției.

Competitia revolutionara, "Survivor Romania" sezonul 2, se pregateste sa isi arunce concurentii in lupta acerba pentru surpravietuire, pe traseele dificile din Republica Dominicana.

Astfel, primele nume din echipa Faimosilor, au legatura cu performanta fizica, insa si cu cea artistica, deoarece este vorba despre: Catalin Morosanu, Costi Ionita si Cosmin Stanciu, Amna, Roxana Nemes si Alexandra Stan.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.