Roxana Nemes: "De mica imi placeau carnatii grosi" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:54

Obisnuita cu microfonul in mana, pe scena si in lumina reflectoarelor, Roxana Nemes a descins printre muritorii de rand.

Diva cat e ea de diva tot trebuie sa manance, iar o silueta fara cusur se tine cu multe sacrificii. Primul sfat, tineti-va departe de restaurant. Ochii vad, inima cere, asa ca cel mai bun lucru e sa iti gatesti eco.....acasa.  Asadar sa purcedem...Intrebarea de baza...ce isi pune o vedeta ca ea in cosul de cumparaturi?

Roxana Nemes isi face mai degraba veacul prin fata raionului de branzeturi, evita ciocolata si compenseaza cu multa dragoste.
Cu painea, Roxana are o relatie de dragoste si ura. Tanjeste la scoarta prajita dar nu se incumeta sa o guste niciodata. Teama ca ii vor creste centimetri in solduri e mai mare decat pofta.

Asadar, sa tragem linie. Ce manaca Roxana Nemes? Morcovi...multi morcovi si o tarla de castraveti. La final, incercam sa o ispitim cu o ciocolata, reactia ei spune tot: O credem pe cuvant ca nu manaca!



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.